Izmir Cigli Tram Ngiringan Undakan

undur pikeun izmir cigli trem dimimitian
undur pikeun izmir cigli trem dimimitian

Walikota İzmir Tunç Soyer ngumumkeun yén proyék Çiğli Tram parantos diserahkeun pikeun disatujuan.

Di gedong di Izmir Karşıyaka Tambihan sanésna kanggo batang. Proyék éta dipidangkeun pikeun persetujuan Direktorat Umum Investasi Infrastruktur Kementerian transportasi sareng Infrastruktur Ankara. Saatos persetujuan proyek, konstruksi pikeun Çiğli trem bakal ngamimitian.

Walikota kotamadya Izmir Metropolitan Tunc Soyer ngadamel pernyataan ngeunaan masalah, Konak sareng Karşıyaka ngingetkeun yén 50 juta panumpang parantos diangkut nganggo kareta dugi ka ayeuna. Walikota Soyer nyatakeun yén garis kahiji Çiğli Tramway bakal 3 rébu 500 panjang sareng 4 eureun. Tahap kadua tina Çiğli Tram bakal 7 rébu 500 meter panjang sareng 10 eureun.

Wewengkon anu bakal dilantarankeun Çiğli Tram nyaéta saperti kieu:

1. tahap: Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu - Ataşehir - Çiğli İstasyonaltı Mahallesi - Stasion Çiğli İZBAN - Rumah Sakit Latihan Daerah Çiğli

2. panggung: Suku Atasehir - Zona Industri Diaturkél Ataturk - Universitas Katip Celebi - Industri Ata - Rumah Sakit Pelatihan Daerah Cigli (Nyaeta Sondakikaizm)

Izmir Tram Peta

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar