Caket kota sareng Sakbis dina dinten gugur anu paling indah

wisata kota di dinten anu paling indah di usum gugur
wisata kota di dinten anu paling indah di usum gugur

Sistem Sapédah Smart (SAKBIS) anu dilaksanakeun ku Perbandaran Metropolitan parantos ngahontal jumlah 50 rébu pésta. Warga 7 rébu warga 612 ngalanggan kana aplikasi ponsel SAKBİS, alamat wéb sakbis, palanggan dina 3 kasempetan kaanggotaan anu gampang ditawarkeun dina sababaraha menit. Dina pernyataan anu dilakukeun ku Dinas Pengangkutan, sakumna warga diulem ngurilingan kota nganggo sapédah.

Aplikasi Smart Bicycle (SAKBIS) anu dilaksanakeun ku Sakarya Metropolitan Munisipalitas parantos ngahontal jumlah rébu lisan 50. Warga 15 rébu warga 110 ngalanggan SAKBİS, anu nyayogikeun jasa sapédah 7 dina sababaraha titik anu béda-béda di kota. Aplikasi mobile SAKBİS'ler, alamat www.sakbis.com.tr, palanggan nunjuk tiasa disayogikeun dina menit 612 gampil.

Nyewa 50 bin

Aplikasi Bicycle Smart SAKBİS'e Department Transportasi, nyatakeun dina hiji pernyataan, "Salian jalur jalur sapédah anyar di kota urang pikeun nyebarkeun budaya budaya sapédah, sareng kami parantos ngetréskeun minat anu saé dina Sistem Sapédah Smart (SAKBİS) 50 rébu sewaan parantos ngahontal. Nalika jumlah total warga 3 rébu warga 7 ngalanggan sistem sapédah pinter ti mana kami nyayogikeun kaanggotaan gampang sareng kasempetan sewa dina aplikasi SAKBİS mobile, alamat wéb sakbis sareng titik palanggan dina menit 612; warga tiasa ngalakukeun transaksi kaanggotaan sareng kartu anggota sareng kartu kiridit. Kami ngantosan warga kami anu hoyong ngadamel transaksi langkung gancang sareng langkung gampang kalayan kartu palanggan abone.

Caket kota sareng SAKBIS dina dinten gugur anu paling indah

Neruskeun pernyataan éta, Sakola Luhur Sezginler di kota urang, Ring Road-Kipa, Rumah Sakit Pelatihan dan Panaliti SAU, Taman Yunus Emre, Tunatan Junction, Pusat Balanja Serdivan, Musim Panas, Taman Kota, Demokrasi Square, Munisipalitas Adapazarı, Kantor Seni, Agora Shopping Mall, Kantor Kacamatan Adapazarı, Ozanlar-Persembe Pazari sareng SMP Sekolah Menengah Nuri Bayar 15 110 jasa dobel dina sudut anu béda, hatur nuhun ka warga kami pikeun kapentingan anu dipidangkeun SAKBİS'e. Proyék kami, anu narik perhatian anu saé, bakal tiasa nunggang sapédah sapédah pikeun mancarkeun pamiarsa nganggo halangan sapédah énggal. Dina dinten-dinten usum gugur, urang ngajak sadaya sasama urang anu hoyong naek dina cuaca anu indah pikeun pendak sareng SAKBİS sareng wisata kota SAKBİS ”.

Stasion SAKBİS, Jadwal Bayi sareng Transaksi Anggota

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar