Pusat ski Yedikuyular, salju mimiti usum

Resort ski yedikuyular mimiti usum salju munggaran dina usum
Resort ski yedikuyular mimiti usum salju munggaran dina usum

Usum mimiti usum usum tumiba ka Yedikuyular daérah usum hujan. Taun ka tukang kauntungan anu munggaran ka daérah 26 murag dina bulan Oktober sareng taun ieu 27 murag dina bulan Nopémber sareng waktosna ditunda.

Salju mimiti usum ieu dugi ka daérah Yedikuyular dina dinten ieu nalika kami ngadeukeutan bulan usum tiis. Di Daérah Yedikuyular, anu jarakna tina 1850-2044 méter di luhur permukaan laut, tempat-tempatna mimiti ditutupan ku panutup bodas.

Taun ka tukang, daérah salju 26 Yedikuyular munggaran turun dina bulan Oktober taun ieu, salaku akibat tina usum gugur salju sabulan deui, tim Perpustakaan Metropolitan waspada ku cara ningkatkeun tindakan ngalawan penutupan jalan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar