Protéét sareng Protective Rail Grinding of YHT Galur

Pengadaan rel pelindung sareng leveling dina garis YHT salaku hasil tina lembut éta
Pengadaan rel pelindung sareng leveling dina garis YHT salaku hasil tina lembut éta

Protéét sareng Protective Rail Grinding of YHT Galur

Perusahaan 2019 parantos nyerahkeun tipung pikeun grinding rélatif sareng koréksi pikeun YHT Galur kalayan perkiraan biaya 465697 / 16.512.240,00 GCC kalayan jumlah 3 TL. Ing. San. TIC. LTD. Sti. Geus meunang.

Tepi na nyertakeun ku cara ngisaran tina YHT Galur ku mesin penggiling rel (jumlah grinding minimum: 0,3 mm.). Durasi padamelan nyaéta 270 (dua ratus tujuh puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar