Ekspor Tram Nostalgia sareng Mobil Ekspor ti Denizli ka 22

Éléktrik Nostalgia Phaeton sareng Tram Export ti Denizli ka Nagara
Éléktrik Nostalgia Phaeton sareng Tram Export ti Denizli ka Nagara

Tahir Ozturk, mékanik listrik anu tinggal di Denizli, ngékspor sajumlah 8 jenis trasi listrik nostalgia sareng gerbong 20, anu dimimitian sareng 22 taun katukang.

Usahawan preneztürk mimitina ngahasilkeun kendaraan wisata listrik di 2011 ku paménta Kotamadya Denizli. Saatos réngsé proyék ieu, Öztürk mimiti ngajual mobil listrik kalayan tim 26 urang. Ozturk, teras nami 'Garatren' anu dirarancang ku nami London Bus, karéta barudak batré anu dikuatkeun, karéta batré listrik, Ladybug, Fire Car and Panda Train, sapertos 8 tram listrik béda sareng produksi phaeton mimiti ngembangkeun bisnis na.

Ozturk ogé ngahasilkeun gerbong solar sareng trem. Ozturk, taun ka tukang, Amérika Serikat, Inggris, Rusia, India, Saudi Arabia, utamina dina total ékspor kendaraan listrik ka nagara 22.

Ozturk, anu ngahasilkeun produk doméstik 90 di luar mesin, ayeuna tiasa ngahasilkeun kendaraan listrik dugi ka kapasitas 60.

Kami ngucapkeun salamet kana pangusaha Tahir Öztürk, anu sadar dina bisnis ieu di Denizli tanpa trem, sareng miharep anjeunna mikeun conto pikeun sadaya pangusaha urang.

İlhami Pektas

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar