balikesir padésan damel sasak
10 Balikesir

Balıkesir Nagara Daérah Dibina Aman

Jambatan aman diwangun di padésan Balıkesir; Jembatan Walungan Hungaria-Karamanlar sareng Nusret-Kepsut, anu bahaya pisan dienggo, diroboh ku Perbandaran Metropolitan Balıkesir sareng diwangun deui salaku jalur aman sareng dua kali. Buka pikeun lalu lintas [Lainna ...]

uzungol kabel mobil hirup
61 Trabzon

Uzungöl Kabel Mobil Pikeun Hirup

Pangusaha Sukru Fettahoglu, proyek mobil kabel Uzungol ditunda heula pikeun waktos anu lami. Fettehoğlu ngamimitian karya penggalian, saurna lokasi kutub dibuka. Fettahoğlu, "Insya Alloh, dua ti tilu stasiun bakal dibuka dina bulan Juli." Cenah. [Lainna ...]