gempa istanbul ngamimitian calistayi
34 Istanbul

Bengkel Gempa Istanbul Dimimitian

Walikota Perda Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu'nun Bengkel Gempa dimimitian ku ucapan pambuka, sadaya aspek résiko gempa Istanbul ditabarkeun dina tabél. Lalawanan gempa gedong sareng pelatihan bencana, pamanggih umum para ahli lokal sareng asing [Lainna ...]

izmir tilepan sapédah sapédah
35 Izmir

Aplikasi sapédah Foldingzmir tilepan

Kalayan aplikasi anyar Izmir Metropolitan Munisipalitas, tiasa dimungkinkeun pikeun ngarambat dina beus kotamadya sareng sapédah tilep dina waktos-waktos. Munisipalitas Metropolitan, anu parantos daptar proyék penting pikeun janten İzmir janten "kota sapédah ,, [Lainna ...]

izmit bay bay anu modéren
41 Kocaeli

Izmit Désa Jalanan Modéren

Izmit Village Roads anu Modéren; Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu penting pisan pikeun proyék transportasi, ngalaksanakeun pangropéa jalan, perbaikan sareng pamulihan dina jalan désa ogé di pusat kota. Prasarana damel di arah ieu [Lainna ...]