Naon ngeunaan proyék subway di Turki
16 Bursa

Nalika Subway Projects Situasi di Turki

Saatos kereta api bawah tanah Istanbul, anu dibawa ka agenda sareng krisis sumberdaya sareng ngadat bumi, panonna dihurungkeun pikeun proyék-proyék metro anu lumangsung di sakumna nagara. CHP Mersin Munisipalitas milarian pinjaman kanggo metro di Bursa sareng metro Kocaeli [Lainna ...]