Turki bakal hub patalimarga hawa
06 Ankara

Turki bakal Center of Air Traffic

Mentri Angkutan jeung infrasturktur Cahit Turhan ngomong, baris jadi puseur lalulintas hawa Turki urang, "koneksi maskapai kami geus ngadeg kalawan tujuan pikeun tetep dimana urang ngapung di sabudeureun dunya, nyaeta salah sahiji kriteria dasar nu nagara kami jeung puncak daptar aerospace". [Lainna ...]