Katerangan saringan Kardemir
78 Karabük

Filter KARDEMİR Dileupaskeun

Filter KARDEMİR Dileupaskeun; KARDEMİR, dina dinten-ayeuna ayeuna sering diperhatoskeun dina umum 'pabrik listrik termal' damel siaran pers. KARDEMİR olup Éta mangrupikeun fasilitas dimana gas pamiceunan dirobih kana énergi listrik sareng [Lainna ...]

usum dibuka di Resort ski palandoken
25 Erzurum

Usum dibuka di Pusat ski Palandöken

Musim ieu dibuka sareng upacara anu megah anu diayakeun di Palandöken Ski Center. Selami Altınok, Ketua Komisi Kaamanan sareng AKAL kana Majelis Nasional Grand Turki, Gubernur Erzurum Okay Memiş, Walikota Erzurum Mehmet Sekmen, Partai AK Erzurum [Lainna ...]

Jadwal Karéta Api Bosporus Express
06 Ankara

Jadwal Karéta Api Bosphorus Express

Menteri transportasi sareng prasarana Cahit Turhan, Ankara sareng Arifiye (Sakarya) antara karéta laju (YHT) henteu ngeureunkeun stasiun angkot pikeun nyumponan kabutuhan transportasi tina Bosphorus Express bakal ngamimitian deui ti énjing saurna. Turhan, [Lainna ...]

uludag ropeway jam kerja parantos dirobih
16 Bursa

Uludağ Kabel Mobil Mobil Ngarobih

Uludağ Kabel Mobil Mobil Ngarobih. puseur pariwisata penting paling Turki urang usum na salah sahiji alam bari Kuring ngarobahna kana Uludag bodas, anu bakal mobil sambungan kabel ka warning gempungan sumping dina numpak jam cab kalawan 140 500 [Lainna ...]