Izmir Metro Saatleri Tiket Tiket sareng Peta
35 Izmir

Jam Jam Izmir

Metrozmir Metro Jam: İzmir Metro parantos ngajalankeun operasi jero taneuh sareng angkutan bumi sareng taneuh di jero kota salami mangtaun-taun. İzmir, anu ngagaduhan jaringan karéta api anu lega, [Lainna ...]

karéta naon
16 Bursa

Naon Train ka Bursa?

Naon Train ka Bursa; Minggu kamari,… Komisi Rencana Anggaran Majelis Nasional Grand Turki nyawalakeun anggaran Menteri Angkutan. Wakil sareng Wakil pupuhu Partai BAIK Bursa nyaéta Prof.Dr. Dr İsmail Tatlıoğlu naros ka Wakil Menteri 2: yapılan Dijieun di Bursa [Lainna ...]

jalur karéta bandirma dilabarkeun deui
16 Bursa

Jalur Railway Bandırma nyaéta dina Agenda Investasi

Kami ngarti yén hiji politikus sareng walikota Çanakkale sareng Balıkesir, anu nyambungkeun harepan na pikeun transportasi karéta api ka Istanbul atanapi Ankara sareng para walikota Ankara, parantos dipangaruhan, sareng jalur Bandırma anu parantos parantos parantos dipasang dina agenda investasi. … Kieu oge, tujuan produksi industri di wilayah Central Anatolia dugi ka palabuhan ku rel karasa, tapi kanggo Bursa [Lainna ...]