karajali tcddden bucagi belemedik tegangan tinggi dina karéta api
01 Adana

Peringatan Tegangan tinggi ti TCDD!

Peringatan Tegangan tinggi ti TCDD; Di Adana, pangwangunan jalur karéta api tina ngawangun Karaisalı Bucağı Belemedik 13 dilaporkeun bakal dibere ti bulan Désémber. Dina pernyataan tinulis anu dilakukeun ku Direktorat Jeneral TCDD, Karaisalı Bucağı Belemedik [Lainna ...]

alat iett siap pondok
34 Istanbul

Kendaraan IETT Siap Sasaran

Sajumlah kendaraan 6 rébu 154 nyambung ka IETT dipasang kalayan ban usum tiris anu saluyu sareng paraturan. Piring éta dicét sareng antiantipén ditambah kana cai wiper. Sistem pemanasan dina kendaraan ditumpak. Wicks dina sistem tilepan sareng [Lainna ...]

perusahaan pengiriman ti rusia
33 Mersin

Perusahaan merek di Rusia

Sanaos seueur bentuk angkot anu émut nalika ka angkutan, metode angkutan pangpentingna nyaéta jalan angkutan nganggo treuk. Di seueur kota nagara urang mangtaun-taun mangsér lér domét sareng internasional [Lainna ...]


adapazari pendik jasa karéta ningkat
34 Istanbul

Jadwal Karéta Pendem Adapazarı Pendak

Jadwal Karéta Adapazarı Pendik Ditambah; Jumlah penerbangan dina garis Adapazarı-İzmit-Pendik, dimana penerbangan 8 silih dilakukeun unggal dinten, parantos ningkat ti ayeuna. Karéta munggaran ti Adapazarı bakal diayakeun antara Adapazarı sareng Pendik. [Lainna ...]