Ekrem İmamoğlu: Kanal Gedong Kanal İstanbul?
34 Istanbul

Ekrem İmamoğlu: Kanal Gedong Kanal İstanbul?

Walikota Metropolitan Istanbul Ekrem İmamoğlu nyarios dina "Bengkel Angkatan Laut Çalış anu diayakeun dina ulang taun 564" Tersane-i Amire kuruluş. Imamoglu ngungkabkeun panemu ngeunaan İstanbul Kanal Istanbul ”proyék sareng saurna," kuring henteu kantos janten setan belet dina kahirupan kuring. [Lainna ...]

İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed
34 Istanbul

İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed

İSBİKE Mobile Application Renewed: İSPARK, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan, nganyarakeun aplikasi mobile İSBİKE, proyék ngembangkeunana. Ayeuna langkung gampil nyéwa sapédah di Istanbul nganggo téknologi mobile. Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) [Lainna ...]