terusan istanbul rute
34 Istanbul

Terusan Project Istanbul

Terusan Istanbul Project: proyék mega Channel Istanbul Turki urang neruskeun lumangsung kamajuan-menit panungtungan di proyek. Nalika korban Kanal Istanbul ngantosan tanggal pasti diumumkeun dina proyék na, mimiti na ngagali heula [Lainna ...]

Rapat TCDD GCC Dilaksanakeun
06 Ankara

TCDD 2019/2 Rapat GCC diayakeun

Direktorat Jéndral TCDD, Wakil Pangatur İsmail Çağlar Présidén Lembaga Administrasi (GCC) rapat umum General Union Trade Officer Officer-Sen panjaluk para karyawan sipil dibahas. Komisi damel ngeunaan zat Angkutan Angkutan-Sen [Lainna ...]


pangaturan anyar pikeun jalur sapedah
06 Ankara

Perda Anyar kanggo Jalur Bedah

Turki urang ayeuna angkot jalur sapedah di sakabeh propinsi, jalur sapedah bisa dipake keur kaperluan kayaning nyadiakeun navigasi jeung perencanaan olahraga sarta stasiun parkir sapedah, prosedur pikeun prinsip rarancang jeung konstruksi sarta ditangtukeun deui [Lainna ...]

bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 12.12.2019 Bulletin Lembut

Karya Éléktina Bangunan Teknis anu bakal diwangun dina Skop Proyék Signalisasi Bakal Rengse Köseköy Stasion Logistik Gudang Area CCTV Sistem Kaamanan Kaméra Pamasangan Téknis Téknis sareng Supir Mobil Sewa jasa ngayakeun Téknis Téknis sareng [Lainna ...]