Eskişehir Jalan Jalan Bawah
06 Ankara

Eskişehir Jalan Jalan Bawah

Jalan Jalan Raya Eskişehir Jalan ka Tungtung; Perbandaran Ankara Metropolitan ngalaksanakeun proyék anyar pikeun ngagampangkeun lalu lintas kota sareng nyumponan kabutuhan transportasi warga kota ibukota. Hiji sisi jalan diropéa, patch, aspal [Lainna ...]


payas iskenderun jalan tol gratis
31 Hatay

Payas İskenderun Motorway ayeuna gratis

Kaputusan Présidén Toprakkale Iskenderun Jalan Raya Iskandar, ngan ukur jalur bébas antara stasion di jalan Payas-Iskenderun dikaluarkeun dina Warta resmi sareng diangkat. Ku kituna, kendaraan anu nganggo bagian Payas-İskenderun moal mayar tol. Taros payas langsung [Lainna ...]