Jurang proyek kidul wetan anatolian
02 Adiyaman

Project Anatolia tenggara (GAP)

Project Anatolia tenggara (GAP); Tujuan utama proyék ieu nyaéta pikeun ningkatkeun standar kahirupan masarakat di daérah sareng ningkatkeun standar kahirupan, pikeun ngaleungitkeun bédana pangwangunan antara Tenggara Anatolia sareng wilayah-wilayah sanés, sareng ningkatkeun kamampuan produktipitas sareng padamelan di padésan. [Lainna ...]

sajarah kareta turki
06 Ankara

1923 - 1940 Turki Kareta api Sajarah

1923 - 1940 Turki Kareta api Sajarah; Kawijakan karéta api, anu tujuanana ngawangun nagara sareng sauh, parantos janten salah sahiji tonggong penting dina prosés nyiptakeun pasar nasional. Restorasi garis rusak nalika perang, sanajan kirang kapasitasna [Lainna ...]