Puisi demirelen puisi paméran karéta api paméran
16 Bursa

Pameran Lagu Railway Kemal Demirel

Pameran Lagu Railway Lagu Puisi ku Kemal Demirel; Kemal Demirel nyaéta saurang politikus anu mimitina anu sumping ka pikiran nalika ngalatih di Bursa. Demirel, anu mangrupikeun Wakil CHP Bursa dina mangsa 2, masihan dirina kana puisi sareng musik saatos kagiatan karéta api di sakumna nagara. Ayeuna mah béda [Lainna ...]