kardemir ngajual roda karéta munggaran
78 Karabük

KARDEMİR Penjualan Roda Karéta Pertama

Saatos privatisasi anu direalisasikeun KARDEMİR ningkatkeun kapasitas produksi 2 miliar dollar dina investasi di produk nu nawiskeun pasar otomotif Turki urang, éta fokus kana tujuan industri pertahanan tur sistem rail nasional. Baja Nasional otomotif Nasional Fleksibel [Lainna ...]

personel tuvasas nampi palatihan seuneu
54 Sakarya

Staff TÜVASAŞ Disiapkeun Latihan Seuneu

Turki gerbong Industri Corporation (TÜVASAŞ) staffed ku patugas pemadam kebakaran na responders munggaran di tangerang extinguisher seuneu ieu tinangtu. Dinas TÜVASAŞ Seuneu nyayogikeun latihan téoritis sareng praktis dina seuneu sareng tanggapan seuneu di institusi ieu. [Lainna ...]

Pertemuan kadua tcdd diayakeun
06 Ankara

TCDD 2019 Rapat GCC Kadua diayakeun

Rapat Dewan Pentadbiran TCDD 2019/2 diayakeun sareng partisipasi Kenan Çalışkan, Ketua Pegawai Pengangkutan-Sen, sareng İbrahim Uslu, Mehmet Yıldırım, Murat Olgun, sareng Wakil Présidén. Asistén General General at TCDD General Directorate [Lainna ...]


tujuan enol di bandara istanbul
34 Istanbul

Runtah Zero Runtah di Bandara Istanbul

Kawijakan Lingkungan Hidup sareng Lestari IGA dibahas dina Konferensi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu ngeunaan Partai Perubahan Iklim (COP25) anu diayakeun di Madrid, Spanyol. CEO Konsultan IGA Ulku, anu ngucapkeun pidato di Panel Sampah Zero anu diayakeun dina 11 Désémber. [Lainna ...]