Railway Adventure Turki dinten ti kamari
06 Ankara

Railway Adventure Turki dinten ti kamari

Pamakéan karéta api di Inggris lajeng di sakitar dunya ti saprak 1830-an mangrupikeun révolusi pikeun manusa. Beban massa anu dilakukeun ku révolusi industri tiasa dugi ka tempat anu tebih ku rel, sareng masarakat henteu ngan sacara ékonomis tapi ogé sosial. [Lainna ...]