ékonomi poé ieu dibahas dina épék
06 Ankara

Agenda Ekonomian Anu Dibahas di OSTİM

Walikota Yenimahalle Fethi Yaşar ngahadiran rapat anu diayakeun ku industrialis sareng jalma-jalma bisnis anu operasi di OSTİM Organised Industrial Zone. Rapat ieu dihadiran ku produsén tina sababaraha séktor sapertos pertahanan, médis, mesin konstruksi sareng konstruksi. [Lainna ...]

samsun
55 Samsun

Injil Gondola ka Kacamatan Canik Samsun!

Injil Gondola ka Kecamatan Canik Samsun! Janik patepung kalayan padumuk lingkungan di Hacıismail nu Samsun Metropolitan Municipality Walikota Beusi, "salah sahiji lifts ski paling geulis Turki urang gé ngawangun Janik," cenahna. Proyék "Walikota Canik" di lingkungan masarakat [Lainna ...]