Channel Istanbul
34 Istanbul

Skandal Istanbul ku DHMİ

Otoritas Bandara Negara (DHMİ), Proyék Saluran Istanbul, Bandara Baru Istanbul bakal ngarobih pandangan anu parah disarioskeun "kami parantos masihan" cai. DHMİ, kaputusan énggal ngeunaan jasa lalu lintas hawa Kanal Istanbul [Lainna ...]