Béda Saré
umum

TCDD Saré Gajih

Upah TCDD Saré: Kami parantos milarian karéta régional sareng harga pikeun anjeun. Trainzmir Blue Train, anu kalebet harga saré, bonténg sareng bunks anu katutupan harga penumpang sareng ranjang [Lainna ...]

tikét karéta nomer telepon kontak tcdd
Jarak jauh Systems Rail

Sistem eTicket TCDD EYBIS sareng Trenmatik

Sistem Tiket Elektronik TCDD EYBİS: EYBİS; TCDD mangrupikeun ngaran pondok dina Sistem Processing Tiket Electronic. EYBİS mangrupikeun lingkungan maya dimana anjeun tiasa ngadamel transaksi sagala karéta pikeun karéta TCDD. Tamat Tiket Jasmani (e-tikét) YHT [Lainna ...]

kancing dipencet pikeun stasiun jalan etimesgut
06 Ankara

Tombol pikeun Jalan Istasi Etimesgut

Walikota Metropolitan Ankara Walikota Mansur Yavaş, proyék lalu lintas jalan Etimesgut Istasyon Street kanggo pencét éta séréditas lalulintas anu bakal pencét. Walikota Yavaş sering dibawa dina Rapat Majelis Perbandaran Metropolitan sareng nyatakeun yén rağmen sanaos sagala imposibilitas [Lainna ...]

jambatan kokotor putin ngalaksanakeun tés karéta api
7 Rusia

Putin Ngalakukeun Uji Karéta Api Crimean

Présidén Rusia Vladimir Putin parantos dibuka bagian karéta api tina Jambatan Crimean, anu ngahubungkeun Krasnodar sareng Crimea di Selat Kerch. Dina upacara pambukaan, Vladimir Putin nyebatkeun yén Rusia bakal ngalaksanakeun proyék anu sami dina waktos ka hareup kana Sasak Crimean. [Lainna ...]