East Express Ankara Kars Routen Train and Map
06 Ankara

East Rute Peta Peta 2020

East Express Route Map 2020: The East Express, anu paling populer di kalangan para pamuda, angkat ti Ankara sareng dugi ka Kars ti Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan sareng Erzurum. 5 - 10 menit ngantosan di stasion sentral [Lainna ...]

ego ngagungkeun ulang tahun
06 Ankara

EGO Ngagungkeun Poé Ke-77

Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO Diréktur Jenderal, "77. Mil ulang taun Yayasan Kuruluş. Poé ulang taun organisasi anu diayakeun di Balé Konferensi Perbandaran Metropolitan; Wakil Sekretaris Jenderal Metropolitan Munafa Mustafa [Lainna ...]


warga bolulu hoyong yht
14 Bolu

Bolu Gancang Kacepetan

High Speed ​​Train, anu parantos rencanana mangtaun-taun, parantos sumping deui. Warga kota banten sakali deui dina agenda kota urang pikeun ngalangkungan garis YHT sareng waktos ieu karéta ieu henteu kedah luput [Lainna ...]