channel Istanbul jalur
34 Istanbul

Sajarah Channel Istanbul

Kanal Istanbul Route: File Application EIA of Kanal Istanbul, diwanohkeun ku Présidén Erdoğan kalayan nami ıyla Crazy Project ında di 2011, kapanggih pas sareng prosés EIA pikeun proyek dimimitian. Rute anu munggaran dipidangkeun 5 [Lainna ...]