Jadwal Pusat Bas Yedikuyular Seus
46 Kahramanmaras

Jadwal Pusat Bas Yedikuyular Seus

Perbandaran Metropolitan Kahramanmaraş dibuka ku jasa éta, 13 kilométer jauh ti puseur Kota Yedikuyular Ski Center kalayan 2 300 luhurna, henteu ngan ukur di kota, tapi ogé janten wisata pariwisata usum tiris di wilayah éta. Ski Metropolitan Munisipalitas [Lainna ...]