Mobil Domestik TOGG C SUV Beureum
41 Kocaeli

Mobil Domestik TOGG Ngenalkeun

Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) ieu dilumangsungkeun dina IT Valley 'di perjalanan Juara' rapat, ti mana organisasi meunang ti 18 bulan panungtungan sarta transformasi téhnologis di Turki dinten dibagikeun kumaha mingpin. Chambers sarta séntral Komoditas Turki [Lainna ...]


Sakumaha harga mobil mobil domestik
16 Bursa

Naon bakal harga mobil rumah tangga?

Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) presentasi bakal dilaksanakeun dinten. Warga antusias mimiti ngadagoan presentasi na. Presentasi éta bakal lumangsung di IT Valley di Gebze. Pagelaran mobil lokal nganggo partisipasi Présidén Recep Tayyip Erdoğan dina dinten Jumaah, 27 Desember [Lainna ...]