iztasit seferihisardan angkat
35 Izmir

İZTAŞIT Jauh Ti Seferihisar

İZTAŞIT angkat ti Seferihisar. Proyék, anu kalebet koperasi transportasi motor, anu umumna ngawula sareng minibus, ka jaringan angkutan umum Izmir, bakal dilaksanakeun dina sakumna distrik Izmir. Izmir Munisipalitas Metropolitan di luar puseur kota [Lainna ...]