Ngaropea Gedong Terminal Bandara Siirt

Dirobih terminal bandara siirt
Dirobih terminal bandara siirt

Ngaropea Gedong Terminal Bandara Siirt

Direktorat Jenderal Otoritas Bandara Propinsi (TCDD) 2019 / 575301 kalayan nilai wates 22.205.909,39 TL sareng 29.591.926,00 TL kalayan perkiraan biaya 7 TL. San. TIC. LTD. Sti. + BİNBAY YAPI SAN. VE TİC. LTD. Sti. silih rojong.

Éta lembut nyertakeun ngaropéa unit 1 tina Gedong Terminal Bandara Siirt. Durasi pagawéan nyaéta 400 (opat ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar