Eskişehir Perwira Parkomat Metropolitan Awéwé Badé

Eskisehir Buyuksehir Awéwé Parkomat
Eskisehir Buyuksehir Awéwé Parkomat

Eskişehir Perwira Parkomat Metropolitan Awéwé Bakal Nampi; Eskişehir Munisipal Metropolitan nembé ngumumkeun yén éta bakal ngiringan supir beus awéwé kalayan ngabagi akun média sosial sareng calon supir awéwé anu nyumponan kaayaan anu dilarapkeun ka kotamadya. Bagéan séjén akun média sosial kotamadya Metropolitan, ayeuna ngumumkeun yén éta bakal ngusahakeun hiji parkomat awéwé pikeun ngiringan parkir jalanan.

Ngalaksanakeun léngkah penting pikeun padamelan awéwé, Perbandaran Metropolitan ngadamel pengumuman kanggo aparat parkomat awéwé anu bakal damel di parkir jalan saatos supir beus awéwé. Paylaş Kami yakin yén kedah aya kakuatan langkung awéwé di sadaya widang kahirupan, kami percanten ka wanoja urang pisan! ”. Teknisi komunikasi awéwé kalayan keterampilan komunikasi tinggi, sahenteuna lulusan SMA di antawisna 20-40 umur, anu tiasa teras-terasan kalayan laju kerja anu gancang sareng ati-ati tiasa ngadamel aplikasi ku ngirim resume ka İstiklal Mahallesi Çınar Sokak No: 1 atanapi kentas@eskisehir.bel.tr .

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar