Kaayaan panganyarna dina Ankara Sivas Jalur Karéta Beus Laju

Garis karéta kacepetan ankara laju anu gancang dina ulasan
Garis karéta kacepetan ankara laju anu gancang dina ulasan

Ketua TCDD Dewan sareng Pangatur Umum Ali İhsan Uygun, asistén manajer umum sareng rombongan anu diiringi ngadamel pangamatan dina jalur Sepur Kacepetan Ankara Sivas. İhsan Uygun nampi inpormasi ti pajabat perusahaan ngeunaan prosés kamajuan. Anjeunna pariksa ngeunaan produksi jalan beton préktis sareng rombongan.

Garis Karéta Api Ankara Sivas Kırıkkale antara garis jalur Yerköy-1'de garisan, antara garis Yerköy-Sivas-2'de baris ferrous aya dina prosés parantosan. Salajengna, program target dina electrification sareng signallion produksi terus kacepetan gancang sanajan sagala kaayaan cuaca anu goréng.

Ngeunaan Proyék Karéta Api Ankara Sivas Luhur

Ankara-Sivas-speed tinggi garis karéta, kareta api nu keur diwangun di Turki antara Ankara na kota Sivas. Ladenan Kareta Luhur Gancang bakal ditata ku TCDD, anu bakal ganda garis, listrik sareng ditanda. Jalur teras bakal diperluas ka Kars sareng nyambung ka Baku Tbilisi Kars Railway.

Pangwangunan 442 km panjang garis Yerköy Sivas tina garis Ankara Yozgat Sivas kalayan jumlah panjang 293 km dimimitian dina bulan Pébruari 2009, karya prasarana fisik direngsekeun dina% 80 sareng 144 km panjang dibéréskeun dina 9 Pebruari 2015. Laju minimalna rencanana janten 174 km per jam dina garis Ankara-Yerköy kalayan panjang 250 km. Proyék karéta gancang Ankara Yozgat Sivas bakal ngeureunkeun angkot dina rute anu ditangtukeun ti jam 12 dugi ka jam 2 ka menit 51. Ieu diumumkeun yén pambukaan baris bakal dilakukeun sateuacan Méi 2020.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Peta Turki Fast Train

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar