Rekrutmen Staf Akademis Universitas Hakkari (Staf 2)

Universitas Hakkari
Universitas Hakkari

Saluyu sareng tulisan relevan ngeunaan UU Pangajaran Tinggi wilangan 2547, anggota dosen 2 bakal direkrut deui ka Universitas Hakkari. nu patali;
a) 657 tina UU 48 No. ,
b) 2547 UU Nomer 23 No. sareng 26. parantos dugi ka kaayaan minimum anu dieusian
c) Sarua jeung diploma anu katampi ti nagara deungeun kedah disatujuan sareng disertipikasi ku Badan Interuniversity.


Calon anu nyayogikeun sarat anu di luhur;

1) Aplikasi petisi calon anu bakal dilarapkeun ka staf dosen; CVs, Asosiasi Profesor Madya sareng studi ilmiah sareng publikasi kalayan nambahan 6 (Genep) salinan file ka Kantor Réktor,
2) Calon anu bakal dilarapkeun ka anggota dosen dokter kedah nerapkeun ka jabatan anu relevan kalayan 4 (Opat) salinan file sareng CD kalebet CV pondok, dokumén doktor sareng studi ilmiah sareng publikasi.
3) Aplikasi bakal dikintunkeun dina 15 (lima belas) dinten ti tanggal publikasi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar