Istanbul University bakal ngarawat Staf Akademis Cerrahpaşa

istanbul universitas cerrahpasa
istanbul universitas cerrahpasa

Istanbul University Cerrahpaşa rekrutmen staf akademik; Artikel anu aya kaanggotaan Présidén Nomer 15.07.2018 diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 10, tulisan-hukum relevan UU nomer 2547 sareng tulisan-tulisan relevan tina 09.11.2018 tanggal sareng diterbitkeun dina Warta resmi tanggal XNUMX bakal dilarapkeun ka Merkezi Numutkeun tulisan anu relevan tina Perda Hakkında ngeunaan Prosedur sareng Prinsip Ngeunaan eleman Ujian Entri, para staf bakal padamelan.

Ngalamar Pikeun Pembimbing (Pengajaran / Unit Terapan) Staf:

1- Petisi (Dina petisi aplikasi, unit, jabatan / program, gelar staf, gelar staf, gelar staf, kaayaan pangumuman sareng alamat kontak calon (alamat, nomer telepon, e-mail, sareng anu sanés) bakal jelas dituduhkeun.

2- Salin Kartu Identitas,

3- Neruskeun,

4- Hiji dokumen anu nunjukkeun demobilisasi, panundaan atanapi pengecualian pikeun calon pasangan,

5- Kertas Diploma / Lulusan diploma (Dokumén Institusi resmi disatujuan atanapi dokumen e-pamaréntah)

6- The Diploma Pascasarjana Atikan Tinggi Luar Negeri

fotokopi tina dokumén anu nunjukkeun kasaruaan dokumen (Dokumén resmi disatujuan lembaga atanapi dokumén e-pamaréntah)
7- Transkrip Resmi (Patali jeung Pendhidhian sarjana) (Dokumén resmi disatujuan Institusi)

8- ALES bijil

9- 2 Potongan biometric poto (dicokot dina genep bulan pamungkas)

10- Sertipikat Basa Asing

11- Dokumén nunjukkeun pangalaman (bakal dipikabutuh gumantung kana staf anu diumumkeun) (Dokumén Institusi resmi disatujuan)

Program 14-Social Security Institution (SSI) Program Pelacak Layanan (HİTAP) nampi sertipikat palayanan

(Jalma anu ayeuna damel di lembaga umum sareng anu dipisahkeun bakal nyangking aranjeunna) (Dokumén resmi disatujuan Institusi)
15-DGR, CRM, Kasalametan Penerbangan, bijil Pelatih Pertama Bantuan (bakal dipikabutuh gumantung kana staf anu diumumkeun)
(Dokumén resmi disatujuan Institusi)

16- Dokumén yén henteu aya catetan yudisial (dokumen anu diala ngaliwatan E-Government)

Jadwal Ujian

DATE APLIKASI PERTAMA: 06.12.2019
DATE APLIKASI LAST: 20.12.2019
PRE-EVALUATION DATE: 24.12.2019
DATE Ujian ENTER: 27.12.2019
DETRUKTIF DATE DATE: 31.12.2019

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar