Istanbul University bakal ngarawat Staf Akademis Cerrahpaşa

istanbul universitas cerrahpasa
istanbul universitas cerrahpasa

Luyu sareng tulisan relevan ngeunaan Peraturan N tentang Promosi sareng Pasini ka Stadion Akademik anu didamelkeun saatos didamel nalika diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 2547, tulisan-hukum relevan ngeunaan UU 12.06.2018 sareng mad Istanbul University-Cerrahpaşa Promosi Akademik sareng Kriteria Pelantikan ”; Profesor, Kalebet Profesor Profesor sareng Ph.D.

Calon Ngalarapkeun ka Profesor Staff: CVs, aplikasi petisi yén aranjeunna ogé nyebat nami karya riset utama dina format PDF (ditandatanganan), Dokumen Profesional Madya, Publikasi Publication, Publications Scientific (Aranjeunna nunjukkeun salah sahiji publikasi maranéhna salaku karya riset utama), kongres sareng kertas konperénsi. Jurusan Piranti Réktorat nganggo CD atanapi Mémori Portabel anu disiapkeun dina pormat 6 PDF ngandung karya, pagelaran sareng dokumén anu aya hubunganana, kagiatan pendidikan, kedokteran, kaahlian seni, studi master sareng sumbangsihna pikeun Administrasi Universitas. dina jalma.

Profesor
1- Petikan aplikasi, dimana aranjeunna ogé netepkeun nami padamelan utama panalungtikan,
2- Bentuk Aplikasi kanggo Staf Akademis 1 kalayan Gambar Biometri (sayogi pikeun Profesor sareng Profesor Madya) dina situs wéb Kepala Dinas Universitas.
3- Investasi Kaamanan Jumlah 2 sareng Bentuk Panaliti Arsip (Poto Biometrik),
4- Catetan Rekam Pidana (2)
5- Vitae Kurikulum sareng Daptar Publikasi, Sertil Profesor Profesional, Sertipikat Basa Asing, Diploma (Sarjana, Sora, Doktor, Kemampuan Art, Ahli),
6- Photographer 1 Biometric (dicandak dina genep bulan pamungkas),
7- Salinan Kartu Idéntitas
8- Aranjeunna ogé kedah ngalaksanakeun pagawéan anu aranjeunna nunjukkeun salaku hasil padamelan utama.

Calon Panawaran pikeun Profesor Madya: Aranjeunna kedah dilarapkeun ka pribadi ka Departemén Badan Réktorat babarengan sareng CD atanapi Mémori Portabel anu disiapkeun dina format 4 PDF kalebet CV, Dokter Profesional Madya, daptar Publikasi sareng Studi Ilmiah sareng publikasi.

Profésor Madya
1- Bentuk Aplikasi pikeun Staf Akademis 1 kalayan Gambar Biometri (sayogi pikeun Profesor sareng Profesor Madya) dina situs wéb Kepegawaian Universitas
2- Investasi Kaamanan Jumlah 2 sareng Bentuk Panaliti Arsip (Poto Biometrik),
3- Catetan Rekam Pidana (2)
4- Vitae Kurikulum sareng Daptar Publikasi, Sertil Profesor Profesional, Sertipikat Basa Asing, Diploma (Sarjana, Sora, Doktor, Kemampuan Art, Ahli),
5- Photographer 1 Biometric (dicandak dina genep bulan pamungkas)
6- Salinan Kartu Idéntitas

Calon ngalamar ka staf fakultas: Vita Kurikulum, Fotokopi KTP, Aplikasi kanggo Staf, Investasi Kaamanan Nomer 2 sareng Bentuk Panaliti Arsip (Foto Biometric), Rekaman Hukum (Nomer 2), Diplomas (Sarjana, Master, Doktor, Art) (Spésialisasi) Panyiaran Publication, Studi Ilmiah sareng publikasi, kalebet 4 anu disiapkeun dina format CD PDF atanapi Mémori Portable kedah dilarapkeun kana unit anu aya.

Catetan:
1- Kanggo sadaya judul anu diumumkeun, kasetaraan diploma anu dicandak ti nagara deungeun kedah disatujuan sareng disertifikasi ku Interuniversity Board.
2- 657 tina UU 48. Aranjeunna kedah nyayogikeun sarat sadaya.
3- Calon teu kedah ngagaduhan kawajiban Layanan Negara.
4- Calon jalu anu nerapkeun kalungguhan ieu henteu kedah dina status Pengadilan atanapi sanés dina hal jasa militer.
5- Aplikasi bakal dilakukeun ka unit relevan dina 15 dinten saatos publikasi iklanna dina Warta resmi.
6- Tungtung Tukang Aplikasi: 15. Poé.
7- Aplikasi bakal dilakukeun sacara pribadi. Aplikasi ku mail ku kuring moal ditarima.
8- Calon anu bakal dilarapkeun ka kader diwajibkeun nyertakeun skor Publications Scientific numutkeun dina Promosi Akademik Promosi Akademi Akademi Akademi Istanbul University sareng Kriteria Pelantikan.
9- Calon anu nerapkeun ka guru besar sareng / atanapi profesor anu henteu nyandak Asosiasi Ujian Profesional Madya Profesional diwajibkeun ngalebetkeun Formulir Permohonan Ujian Bener Profesional dina halaman Dinas Pekerjaan sareng ngalebetkeun salami prosés aplikasi.
10- Lambang 2547 UU No 38. (2547 Law No. 50 Pasal 1 tina paragraf munggaran (d) ku nyayogikeun dina jero ruang lingkup keahlian doktor atanapi seni di Universitas anu teu ngagaduhan panawaran.
11- Ad kami http://www.istanbulc.edu.tr bisa kahontal dina.

DUYURULUR

JABATAN gelar Nomer gambaran
CERRAHPAŞA FACULTY OF MEDICINE
SUKTU UMUR profesor ngahubungkeun 1
KESIHATAN ANAK DAN PANJAKUAN profesor ngahubungkeun 1 Sanggeus ngagaduhan kaistimewaan Child Neurology.
PANJAKAN INTERNAL profesor ngahubungkeun 1 Pikeun nampi kaahlian hematologi.
MEDISIK FORENSIK profesor ngahubungkeun 1
biostatistika profesor ngahubungkeun 1
ORTHOPEDICS AND TRAUMATOLOGY profesor ngahubungkeun 1
PLASTIC, RECONSTRUCTIVE AND SESEETETIC SURGERY profesor ngahubungkeun 1
KUKUAN KUKU profesor ngahubungkeun 1
PANJAKAN INTERNAL DR. Department. anggota 1 Pikeun gaduh kaahlian rématik.
PANJAKAN INTERNAL DR. Department. anggota 1 Pikeun gaduh kaahlian gastroenterology.
PANJAKAN INTERNAL DR. Department. anggota 1 Pikeun cokot Khusus Kedokteran Internal. Pikeun ngalaman sahenteuna 3 taun dina Darurat sareng Kedokteran Internasional.
KESIHATAN ANAK DAN PANJAKUAN DR. Department. anggota 1 Ngalaman dina Tuberkulosis sareng Panyakit Dada Pediatric
janten karya ilmiah.
KESIHATAN ANAK DAN PANJAKUAN DR. Department. anggota 1 Sanggeus ngagaduhan kakhususan Panyakit Metabolik Pediatric.
ORTHOPEDICS AND TRAUMATOLOGY DR. Department. anggota 1
JABATAN CARDIOVASCULAR DR. Department. anggota 1
PATHOLOGI PERUBATAN DR. Department. anggota 1
RADIOLOGY DR. Department. anggota 1
PANGGUNGAN PERUBATAN DR. Department. anggota 1
RASA GAMPANG NİGHTİNGALE NURSING FACULTY
KESIHATAN MENTAL DAN PSYCHIATRIC NURSING propesor 1
Atikan dina NURSING profesor ngahubungkeun 1
HASAN ALİ YÜCEL FACULTY PENDIDIKAN
PENDIDIKAN SOSIAL PENDIDIKAN profesor ngahubungkeun 1 Kanggo ngagaduhan gelar Profésor Madya dina widang Sejarah Zaman Anyar.
PENDIDIKAN SOSIAL PENDIDIKAN profesor ngahubungkeun 1 Ngabagi gelar gelar ngeunaan Profesor Madya dina widang Sejarah Pendidikan
PANUTUP DIRI
PRODUK KOMPUTER KOMPUTER DAN TEKNOLOGI propesor 1
PANUTUP SAINS KESIHATAN
FYSIOTHERAPY AND REHABILITATION propesor 1
Gawé SOSIAL propesor 1 Pikeun jadi profésor anu dikaitkeun dina Kabijakan Sosial.
Midwifery propesor 2
FYSIOTHERAPY AND REHABILITATION DR. Department. anggota 1 Pikeun ngagaduhan studi ilmiah ngeunaan Robotic Rehabilitation.
TUTUP SUKU TAMPILAN
SUKSORAN PENGURUSAN SPORT DR. Department. anggota 1 Pikeun ngagaduhan studi ilmiah ngeunaan Rékréasi sareng Kasedhiya.
IRAJI DAN SAINS TRAINING DR. Department. anggota 1 Génétika Olahraga sareng Imunologi.
FACULTY OF VETERINARY
TANGKAPAN INTERNAL JABATAN profesor ngahubungkeun 1 Kanggo lulus ti Fakultas Veterinar. Ph.D. dina Kedokteran Internasional Veterinary Panyakit Gastrointestinal Pangajaran sarta Endoskopi
parantos dilakukeun
FACULTY ENGINEERING
ENGINEERING ENVIRONMENTAL propesor 2
KOMPUTUS ANALISIS propesor 1
METALLURGY AND MATERIALS ENGINEERING profesor ngahubungkeun 1
SAINS ENGINEERING profesor ngahubungkeun 1
TANGGAP FIKILITI profesor ngahubungkeun 1
PROSES DAN REACTOR DESIGN profesor ngahubungkeun 1
PROSES DAN REACTOR DESIGN DR. Department. anggota 1
YAPI DR. Department. anggota 1
hidrolik DR. Department. anggota 1
METALLURGY AND MATERIALS ENGINEERING DR. Department. anggota 1
ENGINEERING ENVIRONMENTAL DR. Department. anggota 1
SEKOLAH VOKASIONAL
GRANTING ORNAMENTAL GROWING profesor ngahubungkeun 1 Pikeun janten lulusan Departemen Teknik Kehutanan sareng gaduh studi ilmiah di Forest Botany.
SEKOLAH VOKASIONAL PERKHIDMATAN KESIHATAN
TEKNIK KAJABAT MEDIKAL profesor ngahubungkeun 1 Pikeun ngagaduhan kajian ilmiah dina widang genetika panyakit orthopedic.
TEKNIK KAJABAT MEDIKAL DR. Department. anggota 1 Pikeun ngulik analisis instrumental dina widang diagnosis sareng pengobatan kasakit métabolik.
TEKNIK MEDIKAL IMAGING DR. Department. anggota 1 Pikeun ngagaduhan studi ilmiah dina widang fisiologi engapan sareng hipoksia intermiten.
SEKOLAH VOKASIONAL SAINS SOSIAL
PENGURUSAN KURSIA AND KOMUNITAS HOTEL DR. Department. anggota 1 Ph.D. dina Manajemén Pariwisata.
SEKOLAH VOKASIONAL SAINS TEKNIKAL
TEKNOLOGI KOMUNIKASI ELEKTRONIK DR. Department. anggota 1 Éléktronik sareng Teknik Komunikasi atanapi Téknik Komunikasi Éléktronik
ngagaduhan gelar PhD dina hiji.
TEKNOLOGI UNDERWATER DR. Department. anggota 1
INSTITUT KANGGOLAN
SAINS KARONOLOGI ASAS propesor 1 Pikeun janten Spesialis Cardiology.
ANESTHESIOLOGI AND REANIMATION propesor 1 Pikeun ngagaduhan studi ilmiah dina widang anestesi arteri periferal.
CADIOLOGI PREVANTIF AND KOMIDEMIOLOGIKAL profesor ngahubungkeun 1 Pikeun janten Spesialis Cardiology.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar