Wéb University University Cerrahpaşa Kontrak Staf

istanbul universitas cerrahpasa
istanbul universitas cerrahpasa

Dina Warta resmi tanggal 657 sareng iket kana Keputusan 4 sareng 06.06.1978 anu napel kana Kaputusan 7 sareng 15754 janten padamelan salaku Kontraktor anu Sasarengan sareng Artikel 28.06.2007 (B) UU Sipil Pajajaran no. Personil anu dikontrak kedah dikaluarkeun dina posisi di handap ieu dumasar kana rombongan kelompok 26566 KPSS (B) saluyu sareng paragraf (B) tulisan tambahan 2 dina Prinsip pikeun Amandemen Prinsip pikeun Pakakas Pekerjaan anu Dikontrak.

gelar jelema

Nomer

perhitungan balanja Kaayaan aplikasi kode
parawat 35 Anggaran Husus Perawat Kaséhatan Menengah Vokasional Kaséhatan

Lulusan ti.

2018 KPSS P94 Titik Tipe 50 sareng

Pikeun Ngalangkungan Skor

H1

KAJIAN

1- Ngalamar anu ngalamar kanggo kaayaan khusus anu disebatkeun di luhur sareng 657 Act 48. pikeun nyumponan kaayaan umum anu dinyatakeun dina tulisan.

2- Henteu nampi mancén atanapi mancén umur lami ti Institusi Kaamanan Sosial.

3- Pikeun nampi kaayaan damel di sadaya jam (kalebet wengi) pikeun sadaya kalungguhan, ditangtukeun ku ngokolakeun unit anu relevan ku cara waktos mingguan moal ngaleuwihan jam 40, sareng moal aya halangan pikeun mindahkeun pagawéan.

4- Ngalamar kedah ngagaduhan 2018 Ujian Pilihan Peribadi (KPSS). 2018 KPSS-P94 bakal dumasar kana jinis skor.

5- 5917 tina UU 47. 5. Ayat (A) Luyu sareng paragraf 2, 4-B dipungkir bari mundur tina jabatanana bari damel salaku kontraksi; ti tanggal tina panutupna 1 (sataun) teu tiasa dilarapkeun sateuacan periode.

APLIKASI:

Calon, dina dinten 15 ti tanggal terbitan pengumuman dina Warta resmi (dugi ka akhir jam kerja) www.istanbulc.edu.t nyaeta Punten eusian Formulir Permohonan sareng Permohonan Permohonan di alamat Dinas Pekerjaan Universitas babarengan sareng dokumen-dokumen di handap ieu sacara pribadi. Dina ahir aplikasi, hasil Ujian Pamilihan Umum Umum anu diumumkeun ku calon bakal dikonfirmasi ku lembaga urang ti OSYM Présidén. Aplikasi calon anu ngadamel deklarasi palsu moal ditampi sareng éta bakal diolah dumasar ka sasadiaan umum. Hiji aplikasi bakal dilakukeun ku netepkeun kode kualifikasi anu dipikabutuh ngan ukur hiji posisi. Upami langkung ti hiji aplikasi dikintunkeun, kadua aplikasi bakal dianggap henteu leres. Aplikasi anu dilakukeun ku pos sanés ditampi. Ngalamar anu ditunda tanggal aplikasi atanapi anu kualifikasi teu cocog moal diakui.

DOKUMENTS DIPANGGIH:

- Bentuk Aplikasi Photograph (Formulir aplikasi diterbitkeun dina halaman wéb Universitas bakal dieusi.)

- Kartu Idéntitas Asli sareng Fotokopi

- Asli sareng nyalin diploma atanapi sertipikat lulusan (output e-pamaréntah bakal katampa.)

- 2018 KPSS Ujian bijil Hasil

EVALUATION AND RESEP APLIKASI:

Saatos aplikasi na ditaksir ku Komisi, hasilna bakal dipedar dina www.istanbulc.edu.tr paling anyar dina dinten 7. Jumlah pengganti bakal ditangtukeun. Upami pemenang utama henteu nerapkeun janjian, para juara ngagantikeun anu diumumkeun bakal masing-masing. Daptar calon anu bakal dilantik, dokumen anu diperyogikeun pikeun ngamimitian damel, waktos sareng tempat aplikasi kedah disusul dina www.istanbulc.edu.tr. Teu aya iber tulisan atanapi lisan anu tiasa dilakukeun pikeun anu paduli.

* Jalma anu mendakan parantos ngadamel pernyataan palsu atanapi pikeun nyumputkeun kabeneran ku cara naon waé salami aplikasi sareng prosedur tugas henteu dikontrak. Sanaos kontrakna disimpulkeun, éta ditamatkan. Aranjeunna teu tiasa ngaku hak-hak.

* Nu dibekelan panerapan umum ngalamar kanggo sasadiaan anu teu kalebet dina deklarasi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar