Istanbul University bakal ngarawat staf akademik

Istanbul University bakal ngarawat staf akademik
Istanbul University bakal ngarawat staf akademik

Istanbul University bakal ngarawat staf akademik; Luyu sareng tulisan anu relevan tina Peraturan N tentang Promosi sareng Pasini ka Staf Akademik anu dicitak dina Warta resmi dina 2547 sareng artikel-hukum anu aya dina UU wilangan 12.06.2018, Profesor, Assoc. Staf 9 bakal direkrut pikeun anggotana.

Calon Ngalarapkeun ka Profesor Staff: CVs, aplikasi petisi yén aranjeunna ogé nyebat nami karya riset utama dina format PDF (ditandatanganan), Dokumen Profesional Madya, Publikasi Publication, Publications Scientific (Aranjeunna nunjukkeun salah sahiji publikasi maranéhna salaku hasil padamelan utama), kongres sareng kertas konperénsi. karya, pagelaran sareng dokumén anu aya hubunganana, kagiatan pendidikan, dilaksanakeun sareng parantos dina gelar manajemén doktor, kaahlian dina seni atanapi karya master, kalebet dokumén sareng inpormasi ngeunaan kontribusi ka Universitas Administrasi 6 anu disiapkeun dina pormat PDF sareng CD atanapi Memori Portable ti Réktor Réktorat Badan Réktorat Réktorat aranjeunna kedah nerapkeun pribadi.

Profesor

1- Petikan aplikasi, dimana aranjeunna ogé netepkeun nami padamelan utama panalungtikan,

2- Bentuk Aplikasi pikeun Staf Akademis 1 kalayan Gambar Biometri (sayogi pikeun Profesor sareng Profesor Madya) dina situs wéb Kepegawaian Universitas

3- Investasi Kaamanan Jumlah 2 sareng Bentuk Panaliti Arsip (Poto Biometrik),

4- Rekam Pidana Pidana,

5- Vitae Kurikulum sareng Daptar Publikasi, Sertil Profesor Profesional, Sertipikat Basa Asing, Diploma (Sarjana, Sora, Doktor, Kemampuan Art, Ahli),

6- Photographer 1 Biometric (dicandak dina genep bulan pamungkas),

7- Salin Identitas

8- Aranjeunna ogé kedah ngalaksanakeun pagawéan anu aranjeunna nunjukkeun salaku hasil padamelan utama.
Calon ngalamar Staf Profesor Madya: Éta kedah diterapkeun sacara pribadi ka Dinas Réktorat Réktor bareng sareng CD atanapi Mémori Portabel anu disiapkeun dina format 4 PDF kalebet CV, Dokter Profesional Madya, Publik Publication sareng Studi Ilmiah sareng publikasi.

Profésor Madya

1- Bentuk Aplikasi pikeun Staf Akademis 1 kalayan Gambar Biometri (sayogi pikeun Profesor sareng Profesor Madya) dina situs wéb Kepegawaian Universitas

2- Investasi Kaamanan Jumlah 2 sareng Bentuk Panaliti Arsip (Poto Biometrik),

3- Rekam Pidana Pidana,

4- Vitae Kurikulum sareng Daptar Publikasi, Sertil Profesor Profesional, Sertipikat Basa Asing, Diploma (Sarjana, Sora, Doktor, Kemampuan Art, Ahli),

5- Photographer 1 Biometric (dicandak dina genep bulan pamungkas)

6- Fotokopi KTP ogé diperyogikeun.
Calon ngalamar ka staf fakultas dokter: Neruskeun, Permohonan ka Staf, Kaamanan Nomer Kaamanan 2 sareng Bentuk Panaliti Arsip (Foto Biometric), Rekaman Hukum, Dokuméntal Dokter, Dhaptar Publikasi, Karya Ilmiah sareng Publications dina situs web Departemen Pekerjaan Universitas. 4 CD atanapi Mémori Portabel, anu disiapkeun dina format PDF, kedah dilarapkeun kana unit anu aya.

Catetan:

1- Kanggo sadaya judul anu diumumkeun, kasetaraan diploma anu dicandak ti nagara deungeun kedah disatujuan sareng disertifikasi ku Interuniversity Board.

2- 657 tina UU 48. Aranjeunna kedah nyayogikeun sarat sadaya.

3- Calon teu kedah ngagaduhan kawajiban Layanan Negara.

4- Calon jalu anu nerapkeun kalungguhan ieu henteu kedah dina status Pengadilan atanapi sanés dina hal jasa militer.

5- Aplikasi bakal dilakukeun ka unit relevan dina 15 dinten saatos publikasi iklanna dina Warta resmi.

6- Tungtung Tukang Aplikasi: 15. Poé.

7- Aplikasi bakal dilakukeun sacara pribadi. Aplikasi ku mail ku kuring moal ditarima.

8- Calon anu bakal dilarapkeun ka kader diwajibkeun kalebet tabel dinilai Publications Ilmiahna dumasar kana Promosi Akademis Akademis Universitas Istanbul sareng Kriteria Pelantikan dina situs wéb Universitas sareng Dewan Pendidikan Tinggi.

9- Lambang 2547 UU No 38. (2547 UU No. 50 Pasal 1 tina paragraf munggaran (d) pagawean gelar doktor atanapi kamampuan kana seni di universitas anu henteu gaduh hak panawaran.

10- Calon anu nerapkeun ka guru besar sareng / atanapi guru besar anu henteu nyandak Ujian Profesional Lisan Profesor Madya diwajibkeun pikeun ngeusian Formulir Permohonan Ujian Bener Profesional dina halaman Dinas Pekerjaan sareng ngalebetkeun ka Unit Profesor Madya Profil.

11- Ad kami http://www.istanbul.edu.tr/ bisa kahontal dina.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar