Pamukkale University Badé Recruit permanén

Pamukkale University Badé Recruit permanén
Pamukkale University Badé Recruit permanén

Lulusan SD Pamukkale SD 45 parantos ngaluarkeun pengumuman resmi tanggal Désémber 9 ti halaman postingan kerja ISKUR pikeun rekrutmen kontinyu. Pikeun nerapkeun online kana iklan anu diterbitkeun ku universitas, kode pengumuman ogé diumumkeun dina halaman.

Kaca proyék İŞKUR diropéa dina dinten énggal. Salah sahiji pengumuman énggal diumumkeun ku universitas. Pengadaan Pam Pamkkale Universitas pagawean permanén pikeun lulusan sakola dasar 45 staf beberesih bakal direkrut. Tuntas kanggo kiriman nyaéta 9 Désémber 2019. Sadaya aplikasi, kalebet dinten Jumaah dina minggu, bakal dilakukeun ku İŞKUR.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu (26 rekrutmen)

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu (19 rekrutmen)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar