6 Company Disusun pikeun Téknik Tender of İzmir Karabağlar Metro

perusahaan bersaing pikeun karéta api bawah tanah Karabaglar
perusahaan bersaing pikeun karéta api bawah tanah Karabaglar

6 Company Disusun pikeun Téknik Tender of İzmir Karabağlar Metro; ; Dina tender Karabağlar Metro, perusahaan 6 masihan harga. Anu lembut bakal dibéréskeun dina dinten anu badé.

Tahap katilu kahontal dina proyék Karabağlar Metro. Amplop tawaran harga anu ditawarkeun 6 teguh dibuka di Majelis Perbandaran Izmir Metropolitan ayeuna. Kaputusan tender diterbitkeun langsung dina situs wéb Perbandaran Izmir Metropolitan bakal ditangtukeun saatos evaluasi komisi. Tahap mimiti lembut éta diayakeun bulan Agustus kamari.

Cenderung nyaéta saperti kieu:

  • RPA SRL 13 juta 700 rebu TL,
  • Metro Istanbul Inc. 13 juta 855 rebu 200 TL
  • Geoconsult ZT GmbH - TEKFEN Engineering Co. 15 juta 600 rebu TL
  • Yüksel Proje International Inc. - Arup Téknik sareng Konsultan Ltd. Sti. 16 juta 900 rebu TL
  • Prota Engineering Project Consultancy Services Inc. 21 juta 500 rebu TL
  • Su-Yapı Téknik sareng Konsultan Layanan Inc. 37 juta 948 rebu 800 TL

Izmir bakal janten jalur metro pangpanjangna

Proyék éta pikeun milarian solusi pikeun masalah transportasi di distrik Karabağlar dimana kapadetan pendudukna tinggi di kota. Jalur anu bakal diwangun antara Halkapınar sareng Bandara Adnan Menderes bakal nuturkeun rute Gaziemir, Eskiizmir, Eşrefpaşa, Çankaya, Basmane, Yenişehir sareng Halkapınar masing-masing. 28 kilométer bakal paling panjang jalur metro pangpanjangna di kota, ogé nyambungkeun daérah padumukan anu padet, ogé pusat bisnis penting sapertos Cistern, ESBAS, Fair Izmir, Kemeralti sareng Pasar Pangan.

Proyék final bakal réngsé di 2020. Saatos réngsé prosés aplikasi sareng persetujuan, tender kanggo pangwangunan jalur bakal diluncurkeun. Bisi teu aya tundaan dina prosés persetujuan, pangwangunan jalur metro Halkapınar-Karabağlar diperkirakeun ngamimitian saatos dua taun.

Perbandaran Metropolitan Mzmir bakal kalebet Karabağlar dina jaringan transportasi rel. Proyék sareng konstruksi konstruksi pikeun garis metro Halkapınar-Karabağlar dimimitian.

İzmir Munisipal Metropolitan ngalakukeun léngkah anyar pikeun ngembangkeun jalur sistem karéta kilométer 179. İzmir Munisipalitas Metropolitan Suburban sareng Investasi Dinas Investasi, tender pikeun proyék jalur Halkapınar-Karabağlar metro. Éta lembut lumangsung sareng tender ditampi. Upami henteu kabantosan dina waktos hukum, kontrak éta rencanana disaluyuan sareng perusahaan anu unggul dina Désémber 2019.

Konstruksi diperkirakeun mimitian dina dua taun

Proyék ahir bakal réngsé ku 2020. Salajengna, aplikasi "persetujuan" bade dilakukeun heula ka Direktorat Umum Investasi Infrastruktur handapeun Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur teras ka Présidén Strategi sareng Anggaran. Mangsa ieu diperkirakeun nyandak sakitar dua taun. Proses konstruksi sareng konstruksi bakal ngamimitian ku citakan proyék dina program investasi. Garis bawah tanah 28 kilométer bakal dibina jero taneuh. Upami teu aya reureuh dina prosés persetujuan, pangwangunan jalur metro Halkapınar-Karabağlar diperkirakeun ngamimitian dina dua taun.

Walikota Tunnel Soyer İzmir Tunç Soyer nyarios yén yén jalur metro di Plancong Utama transportasi İzmir bakal diwangun dina rute Halkapınar Konak Bozyaka Eskiizmir Street-Gaziemir-Yeni Fair Ground-Adnan Menderes Bandara. Soyer negeskeun yén kira-kira 16 rébu pengeboran bakal dilakukeun sateuacan pangwangunan. Nomer sareng lokasi stasiun teu acan jelas. Sadaya bakal ditangtukeun salami fase proyek, caket data statistik sareng survey anu dilakukeun sareng warga kami. Salaku tambahan proyék subway Buca dina prosés lembut, Narlıdere ogé kalebet jalur metro Karabağlar dina agenda urang. Sareng sadaya proyék-proyék ieu, urang bakal tinggaleun tahap anu penting pisan dina cara nyulam İzmir sareng jaring beusi ”.

Garis metro halkapınar Karabağlar
Garis metro halkapınar Karabağlar

Peta ngeunaan Izmir Metro

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar