TÜBİTAK SAGE Proyék Proyék Part-Time

TÜBİTAK SAGE Proyék Proyék Part-Time
TÜBİTAK SAGE Proyék Proyék Part-Time

TÜBİTAK SAGE bakal damel partisipasi proyék partisipasi; TUBITAK SAGE Pertahanan Panaliti sareng Pembangunan Institute 44 Part-Time Calon Panaliti bakal padamelan.

TÜBİTAK ngawangun strategi dasarna pikeun masa depan ngeunaan pangaweruh anu mumpuni sareng jalma-jalma anu mumpuni kana tujuan nasional dina panalungtikan, pamekaran téknologi sareng ékosistem inovasi.

TUBITAK ngadorong sareng ngadukung jalma-jalma dina unggal kelompok umur ti umur dini dina dasar pamahaman yén sumber pangpentingna hiji nagara nyaéta manusa sacara umum sareng ilmuwan hususna. Dina arah ieu, penting pikeun meunangkeun uteuk ngora dina mimiti produksi téknologi supaya usaha nasional sareng domestik sukses nagara.

Ku kituna, Panaliti Calon Bagean-Time bakal padamelan.

Part-Time Calon Panaliti Pagawéan kalayan prasarana panaliten, kamampuan sareng kapasitas lembaga urang sareng mahasiswa sarjana di paguron luhur ku makarya padamelan sambilan pikeun ngalatih tanaga R&D anu mumpuni pikeun nagara urang, bari neraskeun neraskeun pendidikan sareng nyayogikeun prakték full-time di lembaga urang. Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun nyayogikeun calon calon anu tiasa dianggo salaku panaliti nalika aranjeunna mahasiswa.

Jumlah Unsur: 44
Tanggal Rilis Warta resmi: 09.12.2019
Tungtung aplikasi: 23.12.2019

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar