Universitas Ege bakal ngarawat staf akademik

Universitas Ege bakal ngarawat staf akademik
Universitas Ege bakal ngarawat staf akademik

Anggota dosen 2547 bakal direkrut luyu sareng tulisan relevan UU Pamaréntahan Tinggi sareng Perda pikeun Promosi sareng Pelantikan Anggota Fakultas.

Calon, 657 UU Sipil UU 48. aranjeunna kedah nyumponan kaayaan anu ditangtukeun dina.

CATETAN:
propesor calon anu bakal dilarapkeun ka staf; 6, nyakup fotokopi tina kurikulum vitae, kartu idéntitas, hiji poto, sertipikat militer, dokumen pendidikan (sarjana, lulusan, gelar doktor, sertipikat profésional profésional), daptar publikasi, sertipikat basa asing, kajian ilmiah sareng publikasi. (genep) tim sareng dilarapkeun ka Dinas Badan pribadi.

profesor ngahubungkeun calon anu bakal dilarapkeun ka staf; 4, nyakup fotokopi tina kurikulum vitae, kartu idéntitas, hiji poto, sertipikat militer, dokumen pendidikan (sarjana, lulusan, gelar doktor, sertipikat profésional profésional), daptar publikasi, sertipikat basa asing, kajian ilmiah sareng publikasi. (opat) tim sareng dilarapkeun ka Dinas Pekerjaan pribadi.

Déktor FAKTOR DOKTOR calon anu bakal dilarapkeun ka staf; 4, nyakup fotokopi tina kurikulum vitae, kartu idéntitas, hiji poto, sertipikat militer, dokumen pendidikan (sarjana, lulusan, gelar doktor, sertipikat profésional profésional), daptar publikasi, sertipikat basa asing, kajian ilmiah sareng publikasi. (opat) file tim bakal ngalamar pribadi ka Dekan Fakultas / Sakola / Diréktur Institut.

1-Sarua jeung diploma anu dicandak ti luar negeri kedah disatujuan ku Badan Interuniversity.

2-Tuntas aplikasi nyaéta dinten 15 ti tanggal publikasi tina iklan dina Warta resmi (Deadline: 17.12.2019)

3-Karyawan organisasi naon waé (sanajan upami aranjeunna parantos damel) kedah nyayogikeun sertipikat layanan anu disertip tina lembaga anu aranjeunna damel.

4-Syarat Permohonan Anggota Fakultas Universitas Ege https://personeldb.ege.edu.tr bisa kahontal dina.

5-Ad kami www.ege.edu.t nyaeta tiasa ngahontal dina.

6- Aranjeunna kedah nyayogikeun sarat umum dina Peraturan ngeunaan Prinsip-prinsip anu Dipilampah dina Pangajaran Basa Asing sareng Pengajaran dina Basa Asing di Lembaga Pengajian Tinggi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar