Universitas Kastamonu bakal ngarawat staf akademik

Universitas Kastamonu bakal ngarawat staf akademik
Universitas Kastamonu bakal ngarawat staf akademik

Réktorat Universitas Kastamonu; Luyu sareng sasuai UU 657 ngeunaan Pawai Sipil, UU 2547 ngeunaan Pengajian Tinggi sareng Perda tentang Promosi dan Pelantikan Staf Akademis sareng Prinsip Promosi sareng Pasini ka Staf Akademis Universitas *, anggota dosen 23 bakal dirékrut dumasar kana katentuan Aranjeunna kedah nyayogikeun syarat poin anu dieusian.

Dokumén anu dipénta dina Aplikasi:
1. Aplikasi kanggo calon, kalebet unit, jabatan, jabatan / program, gelar staf, penjelasan sareng inpormasi kontak (alamat korespondensi, nomer telepon sareng alamat e-mail) **

2. CV (format YÖKSİS)

3. 2 poto

4. Salinan Kartu Idéntitas

5. Dokumén Basa Asing

6. Dokumén Status Militér pikeun pelamar lalaki (panerapan e-pamaréntah katampi.)

7. Sarjana, Master, Doktor, Ahli atanapi Art dina Profesional, Dokumen Profesional Madya (salinan anu disertakeun atanapi dokumen E-pamaréntah anu katampa.)

8. Bentuk Déklarasi pikeun Staf Akademis **

9. Calon anu nerapkeun ka anggota fakultas Dokter Dokter Doktor / Dokumen Ahli (Dokumen anu nunjukkeun yén kasaruaan parantos disatujuan ku Badan Interuniversity pikeun anu nampi PhD ti luar negeri.)

10. Profesor anu gaduh gelar profesor sareng profesor anu teu tiasa ngajantenkeun kana posisi anu langkung handap tina judul anu dipisahkeun. Calon anu nerapkeun profesor sareng profesor anu bersangkutan bakal padamelan kanggo période anu permanén.

11. Promosi Akademis Akademis Universitas Kastamonu **

12. File sareng CD Élmu [Daptar publikasi sareng publikasi saluyu sareng format anu dinyatakeun dina Formulir Promosi Akademik sareng Pelantikan Formulir Universitas urang, kongres nasional sareng internasional sareng cara konperénsi, karya kertas anu aya hubunganana sareng citation publikasi, kagiatan pendidikan sareng latihan, gelar doktor sareng gelar sarjana diawaskeun. (keahlian ilmiah) panaliti sareng file inpormasi sareng CD sanésna (jumlah file sareng CD anu dikirimkeun: file 1 pikeun profesor sareng CD 6, file 1 pikeun profesor gaul sareng guru dosen doktor sareng CD 4.)

13. Dokumen Layanan (Ieu dipénta ti anu ayeuna damel di lembaga umum anu sanés sareng anu ngagaduhan lembaga umum. Dokumén anu gaduh kodeu QR ti e-pamaréntah parantos katampi.)

14. Başarı Associate Professorship Oral Examination Success Success için (pikeun anu henteu ngalamar ujian)

Calon dosén sareng dosen gaul kedah ngalamar ka Dinas Badan Universitas sareng calon anggota fakultas doktor kedah nerapkeun unit-unit anu aya hubunganana sacara pribadi dina 15 (lima belas) dinten tina tanggal publikasi. Aplikasi sareng dokumén anu lengkep, henteu dilakukeun dina wates waktu, dilakukeun ku pos sareng dipasihan teu cocog sareng kaayaan khusus tina pengumuman ieu dianggap henteu leres.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Parentah pos dina
sayogi ti handap.

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr sayogi tina.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar