Kırklareli University bakal ngarawat staf akademik

Universitas kirklareli bakal ngarawat staf akademik
Universitas kirklareli bakal ngarawat staf akademik

Tulisan nu aya dina UU Nr. Pasal, Perda ngeunaan Penetapan sareng Panganggotaan Staf Akademis di Institusi Pengajian Tinggi Negeri, Perda pikeun Promosi sareng Pelantikan Anggota Fakultas sareng anggota dosen 2547 numutkeun kriteria pikeun Promosi sareng janjian para Anggota Fakultas.


Aplikasi pikeun guru besar sareng dosen gaul di Réktor Réktorat Réktor; pikeun anggota dosen dokter, aplikasi anu bakal dilakukeun kana unit anu aya hubunganana pribadi sareng aplikasi anu dilakukeun ku pos anu moal ditampi.
Dinten 15 sah sakumaha tanggal publikasi; Sadaya inpormasi anu dipasihkeun di handap.

Saruaan diploma anu dicandak ti nagara luar kedah disatujuan ku Déwan Atikan Tinggi sareng / atanapi Déwan Interuniversity.

Dokumén anu dipikabutuh pikeun aplikasi dosén (Sadaya dokumen anu dipénta di handap ieu bakal disiapkeun dina CD tim 6, kecuali kanggo Formulir Anggota Fakultas)

1.Dokuméntasi / Bentuk / Staf Akadémik Sb. Md. Bentuk pikeun Bentuk Akademik Staf Akademis

2. Salinan kartu idéntitas / kartu ID TC,

3. Fotokopi sarjana, lulusan sareng gelar doktor,

4. Salinan sertipikat Profesor Madya,

5. CV sareng daptar publikasi (Main hasil padamelan anu perlu disebatkeun).

6. publikasi,

7. Hiji (1) foto (kedah napel kana formulir aplikasi),

8. "Gor Aktivitas-Scaring Meja gere kedah réngsé saluyu sareng kriteria promosi sareng pelantikan ka fakultas.

9. Bentuk Investasi Kaamanan (Departemen Kepegawaian tiasa didownload tina website sareng dieusi salinan 2 bakal dikaluarkeun.)

10. Salin dokumen jasa nunjukkeun jasa umum, upami aya (anu nunjukkeun jasa wajib, upami aya).

Dokumén anu dipikabutuh pikeun aplikasi ti profésor pakaitna (Sadaya dokumen anu dipénta di handap ieu bakal disiapkeun dina CD tim 4, kecuali Formulir Anggota Fakultas)

Aplikasi Start sareng deadline: 04.12.2019 / 18.12.2019
Hasil Pengumuman Pra-evaluasi Tanggal: 23.12.2019
Tanggal Ujian Entuk: 25.12.2019
Hasil Katerangan Tanggal: 27.12.2019

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar