Sivas Upami Moal aya TUDEMSAS

Upami aya tudemsas sivas bakal aya
Upami aya tudemsas sivas bakal aya

Abdullah Peker, Ketua Uni Karyawan sareng Karyawan Railway, nyatakeun ngahijikeun TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ sareng TÜVASAŞ sareng ngirangan sareng nutupana tilu lembaga

Saperti dina taun 2019, ngirangan aprésiasi anggaran pikeun 2020 ngungkabkeun naon maksud nyata na.

Gabungkeun KANGGOAN RANCANGAN DAN PANUTUP

Nyarios yén nilarkeun ngagabung bakal ditingali dina efisiensi sareng efisiensi Institusi Ekonomi Negara, liberalisasi TCDD bakal ditunda ka tujuan 2020 ku ngalangkungan periode anu direncanakeun dugi ka 2023, ngarahkeun gerbong anu bakal dibawa ka luar negeri ti Éropa, sareng pangembangan Wagon Factories. Ngagabungkeun tilu lembaga (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) dina program taunan Présidén taun 2020 tiasa nyababkeun masalah sapertos ngabatesan investasi sareng ngalambatkeun karya, sareng nalika pangajaran najis, workability lembaga ieu bakal ningkat. Éta kedah dibawa ka tingkat anu bakal nyumbang kana perékonomian nasional urang ku cara ningkatkeun produksi di perusahaan-perusahaan anu kagabung sareng Organisasi Ékonomi Umum. Union kami prihatin yén proyék ngahijikeun bakal hartosna Parantosan TÜDEMSAŞ.

Tanggal kumpul di handapeun hiji hateup nyaéta 2020 sareng kuring nginpokeun ka sadayana karyawan kami yén urang bakal ngamimitian damel di Ankara minggu payun pikeun manjangkeun tanggal 2023 ieu. TÜDEMSAŞ ayeuna tuang 10 juta TL artos kana pasar lokal sareng nasional. Nalika proyék ngahijikeun direalisasikeun, pendapat kami moal 10 persen tina jumlah ieu. Kami ngira yén ieu bakal janten panggedéna anu dilakukeun ka Sivas ”.

Présidén Angkutan jeung Railway Gagah Trade Uni Abdullah Peker, Turki gerbong Industri Co., Turki bakal industri lokomotif Inc. jeung Turki Mesin Railway mun dispense geuwat ku gabung proyék di handapeun hiji hateup Industri Co. Direktorat institusi sarta di ni'mat propinsi mana cenahna. Di dieu kuring nelepon ka MP Sivas mangga tuturkeun topikna.

Upami TÜDEMSAŞ aya, Sivas bakal aya, upami TÜLOMSAŞ wujud, Eskişehir bakal aya, upami TÜVASAŞ wujud, Adapazarı bakal aya.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar