Kendaraan IETT Siap Sasaran

alat iett siap pondok
alat iett siap pondok

Sajumlah kendaraan 6 rébu 154 nyambung ka IETT dipasang kalayan ban usum tiris anu saluyu sareng paraturan. Piring éta dicét sareng antiantipén ditambah kana cai wiper. Sistem pemanasan dina kendaraan ditumpak. Wicks sareng anjing laut dina sistem anu runtuh dikaluarkeun hiji-hiji… kendaraan IETT ayeuna siap usum tiis.

Kalayan mimiti usum usum dina bulan Désémber, syarat pikeun ban salju di kendaraan komersil ti mimiti. İETT, Bus Inc. sareng 6 rébu kendaraan 154 nyambung ka Perusahaan Beus Public Private disiapkeun keur usum. Cara-cara anu bakal dilakukeun ngalawan hujan salju mungkin dilaksanakeun ku koordinasi sareng Istanbul Munisipalitas Metropolitan sareng AKOM. AKOM bantosan pikeun ngaréspon masalah instan anu énggalkeun sareng 7 jam anu dirawat warga dina dinten 24.

Distrik mana sareng lingkungan anu ngalaman masalah dina taun katukang, jalur, jalan, jalan sareng jalan anu tiasa dipangaruhan ku salju. Pikeun titik-titik ieu dimana prioritas uyah ditangtukeun, pangiriman kantong uyah ka platform dimulai.

SUKAN SNOW bakal di panggih

Dina kasus peringatan salju meteorologis, éta rencanana yén pangawas salju anu ditunjuk sacara khusus bakal ngamimitian damel di 03.00 wengi. Panitén ieu bakal damel sareng AKOM pikeun ngaidentipikasi tempat-tempat dimana uyah asin kedah dieusian sateuacan beus, sareng pikeun nyingkahan serangan henteuna.

Garis Metrobus kalayan seueur upuran pikeun nyegah pangaruh négatip salju ogé dilaksanakeun. Dina kontéks ieu, aparat shovel salju 3 bakal dipasang dina wahana résponén darurat. Karya anu bakal dilakukeun ku bajak salju 21 sareng larutan kendaraan 3 dina rute Metrobus bakal dilaksanakeun ku Diréktur Pembiayaan sareng RepairBB Road Director and İETT. Stasion penegangan uyah didamel dina titik 44 sapanjang garis 7 dina garis Metrobus. Pikeun nyegah panumpang teu kapangaruhan ku és dina overpasses sareng underpasses, kantong uyah dikirim ka stasiun Metrobus kanggo dianggo nalika diperyogikeun.

Salaku tambahan, penerbangan tambahan direncanakeun ku Pusat Manajemén Fleet supados nyumponan tungtutan perjalanan tina arteri utama anu tiasa ningkat dina kaayaan usum intensif.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar