IMM diayakeun bengkel transportasi umum sareng roda karét

angkutan massa roda ibb
angkutan massa roda ibb

IMM diayakeun bengkel transportasi umum nganggo roda karét; Pikeun nyangking solusi anu berkepanjangan sareng sustainable pikeun masalah transportasi di Istanbul, "Bengkel Angkutan Umum Gulung" diayakeun. 13 Bengkel ieu bakal dilakukeun di Çırpıcı Fasilitas Sosial dina bulan Désémber sareng masalah transportasi masarakat Istanbul bakal dibahas. Présidén IMM Ekrem İmamoğlu bakal nyieun pidato ujaran evaluasi.

Perbandaran Metropolitan Istanbul, 17 bakal diayakeun dina bulan Désémber "Istanbul Angkutan Ngomongkeun téma sateuacan kongres, rapat pamangku kapentingan bakal patepang. Kaayaan ayeuna dina sistem angkutan umum, pamutahiran sareng solusi usul bakal dibahas.

Bengkel tujuan kanggo ngamekarkeun solusi umum sareng garut pikeun masalah transportasi; operator beus, minibus, service, taksi, transportasi minibus, supir, suplai kendaraan, perusahaan téknologi sareng koperasi anu aya sareng organisasi non-pamaréntah bakal milu.

Kota ACCESSIBLE

Struktur sajarah, budaya, ékonomi jeung strategis Istanbul, salah sahiji metropolisis pangpentingna di dunya, parantos ngamimitian ngatasi masalah transportasi kronis. Dina bengkel ieu, kaayaan ayeuna, masalah, saran pikeun perbaikan liputan angkutan umum sareng daérah kualitas anu aya hubunganana sareng kendaraan angkutan roda di Istanbul bakal dibahas.

KOMPUTI NGAPUTKAN MENYANGKANG GELENG

Istanbul Departemen Metropolitan Municipality of Transportation Assoc. Dr Mustafa Gürsoy bakal ngadamel biantara pembukaan sareng meja bulat bakal lumangsung ngabahas masalah sektoral sareng solusi usulan. Dina tabel ieu, ekspektasi sareng tungtutan supir beus, minibus, taksi, minibus taksi, sistem jasa sareng supir angkutan sareng pangguna anu damel di daérah ieu bakal ditaliti.

Saatos pengumuman deklarasi ahir tina topik anu dibahas, bengkel ieu bakal disimpulkeun sareng ucapan evaluasi Présidén IMM Ekrem İmamoğlu.

program:

Tanggal: 13 Désémber 2019

Waktos: Bubuka: 08.00

Panutup: 17.30

Tempat: IMM Çırpıcı Fasilitas Sosial / Zeytinburnu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar