Ankara Malatya 4 Séptémber Train Train Blue Kedah Ngawitan deui

ankara malatya september jasa karéta biru kedah ngamimitian deui
ankara malatya september jasa karéta biru kedah ngamimitian deui

Wakil Partai AK Malatya Hakan Kahtalı, Présidén Cabang Malatya Union of Rail-Business Union Hikmet Kazgan nganjang tuah.

Wakil Kahtalı, sareng para partai ti Demir-Yol Union Union Présidén Malatya Cabang Malatya Hikmet Kazgan nembé milih dina kantorna sareng énggal-énggal bakal langkung saé.

Nganyatakeun kapuasan na kana kunjungan, Présidén Uni Hikmet Kazgan ngahatur nuhun AK Partéi Malatya Wakil Hakan Kahtalı sareng nyarios, uz Kami teras-terasan ngahargaan timbalan kami. Kami salawasna milu sareng ngadukung caket kalayan kajujuran sareng kerja keras. "

Kazgan nyarios yén organisasi masarakat sipil sareng politik sok babarengan, sareng Partai AK nunjukkeun pentingna sensitipitas ieu salami dina kakawasaan. Kazgan, ogé lirén penerbangan ka Malatya 4 September Blue Train ogé mangrupikeun panyandang utama, "Siirt Kurtalan Express ayeuna, tapi kamar éta rame pisan, janten kami badé nyangking karéta bulao deui," saurna.

MP Kahtalı nyatakeun yén aranjeunna gaduh hubungan silaturahim sareng Kazgan sareng 30 anu kapilih janten Présidén Uni sareng miharep anjeunna suksés dina jabatan énggal. Kahtalı nyarios, "Uni Railway-İş kami ngagaduhan usaha anu penting pikeun ngajagaan hak-hak pekerja anu damel di titik nambahan nilai ka Malatya urang. Aranjeunna atos teras ngadukung pangrojong investasi anu bakal dilakukeun di kota urang ku jalan harmoni sareng pamaréntahan urang. Hikmet Kazgan percaya yén lanceukna bakal suksés dina tugas ieu ”.

Kahtalı, 4 September Blue Train deui atas nama timbalan-timbalan sabab dina hal anu nyatakeun yén aranjeunna ngiringan rapat infrastruktur karéta gancang di daérah ieu di tungtung perjalanan.

Kahtalı nyatakeun yén Malatya ogé kalebet dina jaringan karéta api kalayan kacepetan luhur sareng yén karya ieu diteruskeun dina kontéks ieu. "Malatya ogé minangka pusat pangangkut panumpang. Abdi ngarepkeun éta bakal atos seueur jaringan karéta laju anu gancang di 2023. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar