Antrian Kaamanan di Stasion Metro Ankara

antrian kaamanan di stasion metro ankara
antrian kaamanan di stasion metro ankara

Alat sinar-X, anu henteu tiasa dioperasikeun di gerbang subway di Ankara, parantos dioperasi saprak saminggu. Kalayan operasi alat-alat salami jam puncak panumpang sareng lalu lintas kendaraan, langkah-langkah kaamanan dina subway parantos janten cobaan pikeun kapitalis. Warga anu nyiptakeun antrian anu panjang pikeun lulus alatna, "aib sapertos kitu, kami telat damel," anjeunna memberontak sareng hoyong mendakan solusi pikeun antrian kaamanan pas mungkin.

republikNumutkeun béja di; Üzerine Kaputusan ngeunaan Pamaréntah Ankara, Perbandaran Ankara Metropolitan dibuka x-ray sareng detéktor panto logam di lawang tina stasiun Ankaray sareng metro tapi henteu dianggo. Warga ngajajar ninggalkeun kantongna dina mesin x-ray, nyiptakeun antrian anu panjang. Warga ngantosan dina antrian ngalangkungan ka tangga jalan bawah tanah, kaayaan "aib sapertos kitu, kami telat damel," doraka.

'TINDAHAN SUKTU AYEUNA'

Kalayan aplikasi éta diteruskeun sapanjang saminggu, ngalangkungan alat janten nyiksa warga, khususna dina jam puncak panumpang sareng lalu lintas kendaraan. Sababaraha warga perdebatan sareng penjaga kaamanan anu nangtung dina alat anu diréaksikeun kana kaayaan "Naha anjeun tetep urang ngantosan lami? Jalma henteu resep. Milarian solusi pikeun padamelan ieu ayeuna ”.

METROPOLITAN IS NINI NENGHUTKAN

Perbandaran Ankara Metropolitan, di sisi sanésna, nyatakeun yén aranjeunna milarian solusi pikeun inténsitas anu dialaman dina stasiun subway kalayan hiji pengumuman. Pengumuman kasebut nyatet:

Üzerine Saatos operasi Operasi Peace Spring sareng pangembangan salajengna di daérah tempatna nagara urang, saluyu sareng paménta ti Pamaréntah Ankara sareng unit kaamanan, Perbandaran Metropolitan kami parantos ningkatkeun ukuran kaamanan ku cara maké sinar-x sareng detéktor panto logam di stasion Ankaray sareng metro. Surat kabar resmi kami sareng Pamimpin Ankara ngeunaan pengurangan kapadetan di gerbang-stasiun kota bari x-ray sareng detektor panto logam dioperasi di stasion Ankara sareng metro kami, ngalaksanakeun langkah-langkah sacara séhat, ngaleungitkeun masalah anu dialamkeun ku warga urang sareng penyediaan kaamanan ku pasukan kaamanan kami terus. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar