Antalya 3. Tilas Sistem Rel Rel Dimimitian

rel ngamimitian dipasang dina saluran sistem antalya jalur sistem rel
rel ngamimitian dipasang dina saluran sistem antalya jalur sistem rel

Antalya 3. Ril Didamel Peletakan dina Line System Rail Stage; Antalya Munisipalitas Metropolitan 3. Karya dina jalur System Etap Rail teruskeun gancang. Rel ngamimitian dipasang dina bagian Jalan Dumlupınar Boulevard antara terminal beus jalur sareng Meltem Gerbang Akdeniz University. Aya ogé simpang anyar antara Universitas sareng Meltem Neighborhood.

Rel tiasa dipasang dina tahap Otogar-Meltem tina 3'th Stage Railway System Line, anu ngahubungkeun Varsak munisipalitas Metropolitan Antalya ka Stasion Beus, Latihan Antalya sareng Rumah Sakit Panaliti, teras ka Bandara sareng Aksu. Saatos garisan saluran cai hujan dianggo, papasangan rel sareng garis konkrit jalur beton dilaksanakeun.

JUNGKONG JAWA BARAT ING UNIVERSITI

Gerbang Universitas Meltem Tengah di hareupeun karya simpang multi-tingkat dimimitian. Dina gerbang Meltem, anu dianggo sacara éksténsif ku murid, lalu lintas mobil bakal ngalir ti luhur dina pangajaran simpang multi-tingkat anu dirancang kalayan kasalametan pejalan kaki dina pikiran. Sistem rel ti arah stasiun beus bakal sambungkeun ka Kejiranan Meltem salaku tingkat sareng bakal manjangan ka Rumah Sakit Pelatihan sareng Panaliti. Dina ruang lingkup panggung éta dianggo, jalan pejalan kaki kalayan eskalator sareng lintasan terus di dua poin anu béda: simpang Jalan Raya Dumlupınar Boulevard-Ulusoy sareng Akdeniz University-Gendarmerie. 3. Dina bagian ahir panggung, karya-karya direncanakeun pikeun réngsé sareng ngawitan ngaladénan taun 2020.

Peta Sistem Railway Antalya

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar