İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed

İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed
İSBİKE Aplikasi Mobile Renewed

İSBİKE Mobile Application Renewed: İSPARK, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan, nganyarwikeun aplikasi sélulér İSBİKE, anu mangrupikeun proyek éparan poéan. Ayeuna langkung gampil nyéwa sapédah di Istanbul nganggo téknologi mobile. Istanbul Metropolitan Perbandaran Metropolitan (IMM) rute balét sapanjang kota ngembangkeun merek ISBIKE sareng panggunaan sapedah pinter. Kalayan proyék éta, anu nyayogikeun warga pikeun maénkeun olahraga, jaringan transportasi alternatif didirikeun di sapanjang kota.

İSPARK, anak cabang İBB, nganyahokeun aplikasi mobile İSBİKE kanggo pencinta sapedah. Warga, muka anu parantos diénggalan sareng gampang ngagunakeun toko ponsel tiasa ngaunduh aplikasi "bike sapédah" bakal tiasa nyéwa.

Milarian gampang sareng navigasi

Warga Istanbul atanapi wisatawan tiasa ningali stasiun sapédah pinter anu paling caket kalayan fitur navigasi dina aplikasi ponsel ISBIKE anu diunduh ka telepon pinter na. Aranjeunna tiasa ngalacak sabaraha kilométer anu aranjeunna dilakukeun sareng bikes pinter aranjeunna nyéwa dina waktos anu lami, ongkos panggunaan utamina kagiatan kasehatan.

İSPARK General Manager Murat Çakır nyatakeun yén aranjeunna bakal terus nyebarkeun proyék sapédah pinter dina jalur sapédah, di taman kota sareng tempat anu cocog dina rupa bumi sareng nyarios: Aranjeunna tiasa tiasa ngahontal bikes pinter kalayan gampang deui. Kami bakal ningkatkeun jumlah sapédah dina waktos anu pondok ”.

Unduh aplikasi mobile, wisata Istanbul

Aplikasi mobile İSBİKE parantos diperyogikeun sareng pilihan pamakean anu béda sareng tiasa diunduh gratis ti toko ponsel. Warga anu tiasa nyéwa bikes nganggo aplikasi mobile İSBİKE ti stasion 144 anu dikumpulkeun di sisi Anatolian sareng Eropa di İSPARK; Ti Florya ka Yeşilköy, ti Karaköy ka Sarıyer, ti Bostancı ka Kartal ku sapédah.

Salaku tambahan, dina rute distrik Zeytinburnu, jalma Esenler sareng Ümraniye tiasa nyéwa basikal pinter dina kebon bangsa sareng pedal pikeun kahirupan anu séhat.

İSBİKE Peta Sapédah Peta
İSBİKE Peta Sapédah Peta

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar