Kamentrian Kaséhatan kanggo Mésér Asisten Inspektur

asistén kabantosan kaséhatan pikeun ngadamel pameseran
asistén kabantosan kaséhatan pikeun ngadamel pameseran

Pengumuman Ujian Pemariksa Asisten Inspektor ti Dewan Pemeriksa Kesehatan Kamentrian; Asistén Ujian Pemariksaan Asisten bakal diayakeun pikeun 16 (Genep belas) Asistén Inspektor di kelas jasa administrasi umum antara tanggal 20-31 / 01 / 2020 kanggo padamelan Dewan Pamariksaan Kaséhatan.

I. PERAKUAN UNTUK APLIKASI TO Ujian ENTRANCE

Jalma anu hoyong nyandak Ujian lawang kedah nyumponan syarat ieu:

a) Pikeun nedunan kaayaan umum anu dinyatakeun dina tulisan 657 UU Sipil Nomer 48

b) Pikeun parantos lulus ti komputer, industri jeung industri sipil jurusan fakultas ékonomi jeung élmu administrasi, élmu politik, hukum, ékonomi, administrasi bisnis sareng fakultas teknik anu sahenteuna 4 taun pendidikan sarjana, atanapi ti lembaga pendidikan di Turki sareng di luar negeri anu sasaruaan anu parantos katampi ku otoritas anu kompeten.

c) Disebutkeun yén hasil KPSS henteu valid sakumaha wates waktu aplikasi; KPSSP9, KPSSP11, KPSSP28, KPSSP33, KPSSP38, KPSSP43, KPSSP48, KPSSP1, KPSSP80 pikeun lulusan élmu ékonomi jeung administrasi, inpormasi pulitik, hukum sareng ékonomi jeung bisnis kéngingkeun titik XNUMX sahenteuna.

ç) 01 Januari Henteu lami janten tilu puluh lima taun sapertos 2020

d) Teu aya halangan pikeun inspektur dina hal pendaptaran yudisial.

e) Pikeun tiasa ngalaksanakeun tugas sareng ngarambat di sadayana nagara tina segi status kasehatan.

II. APLIKASI KAJILAN DAN DOKUMEN UNTUK dibutuhkeun

Ngalamar anu hoyong nyandak ujian lawang; Présidén kami parantos nyiapkeun "Expl Application Form ıslak" anu dikaluarkeun dina alamat internét resmi (www.teftis.saglik.gov.tr) kalayan cara anu ditandatanganan baseuh, lengkep sareng akurat, sertipikat hasil KPSS, pendidikan tinggi (sarjana) diploma atanapi sertipikat lulusan, salin sertipikat kasetaraan. sareng dua foto 9 - 20 Antawis Désémber 2019, Présidén Badan Pemariksaan Kaséhatan Bilkent Campus Üniversiteler Mah. Jalan Raya Dumlupınar 6001. Sk. Henteu: 9 Lantai: 6 06800 bakal nganteurkeun ka Çankaya / ANKARA sacara pribadi ku mail / kargo atanapi dina minggu diantara 09: 30-18: jam kerja 00.

Dokumén di luhur kedah diserahkeun ka Déwan Inspektur ku 20 Désémber 2019. Aplikasi anu henteu ngahontal Présidén dina wates waktu, ngagaduhan inpormasi sareng dokumen atanapi mendakan henteu nyumponan kaayaan anu ditetepkeun moal ditampi sareng moal ditaksir. Tanggal aplikasi bakal dumasar kana tanggal sareng waktos Éntri ka departemen dokumén Dewan Pemariksaan Kaséhatan. Dokumén anu aya hubunganana sareng aplikasi jalma anu teu nyumponan kaayaan aplikasi bakal dipulangkeun ka aranjeunna upami dipénta.

III. PANGKAT NGEBAB CANGSAAN sareng QUOTAS

Calon pikeun ujian lawang dugi ka opat kali skor pamariksaan pusat sareng asisten staf inspektur bakal disebut dumasar kana kuota anu ditetepkeun dumasar kana kuota pendidikan anu ditunjuk tina skor KPSS pangluhurna anu diterapkeun. Namung, calon anu ngagaduhan skor anu sami sareng calon dinten anu saencana layak mendakan ujian.

Distribusi staf Asisten Inspektor 16 dina hal pendidikan, kuota, sajumlah calon anu bakal disebut pikeun ujian sareng jinis skor KPSS nyaéta saperti kieu;

Atikan batesan Jumlah Calon Nunjuk KPSS

ngetik

Ékonomi jeung Administrasi Élmu, Élmu Pulitik, Hukum,

Fakultas Ékonomi sareng Administrasi Bisnis

11 44 KPSSP9

KPSSP11

KPSSP28

KPSSP33

KPSSP38

KPSSP43

KPSSP48

Téknik Industri 1 4 KPSSP1
Teknik Komputer 2 8 KPSSP1
Téknik Sipil 2 8 KPSSP1
total 16 64

Bisi teu aya jumlah anu cekap pikeun aplikasi kuota anu ditetepkeun ku cabang pendidikan, Dewan Inspektor tiasa ngarobih kuota na.

IV. PRESENTASI KOMENTITI IN PELAKSANAAN

Daptar calon anu ngagaduhan hak nyandak Ujian lawang bakal diumumkeun dina internét di http://www.teftis.saglik.gov.tr. Teu aya béwara salajengna bakal dilakukeun ka calon. Dina pamariksaan, kartu idéntitas anu gaduh nomer ID sareng disatujuan ku fotona, sapertos sertipikat kalahiran atanapi ijin supir, kedah dijaga. Ngalamar anu teu tiasa ngalebetkeun dokumén ieu moal diaku kana ujian.

V. TEMPAT DAN BORANG Ujian ENTER

Dina kerangka régulasi Perda dina Présidén Layanan Pamariksaan Kaséhatan, ujian pamariksaan, anu ngan ukur mangrupikeun ujian ORAL, dikelola ku Dewan Pemeriksa Kaséhatan Bilkent Kampus Üniversiteler Mah. Jalan Raya Dumlupınar 6001. Sk. Henteu: 9 Lantai: 6 bakal diayakeun di Çankaya / ANKARA.

VI. PENDIDIKAN ULANG KOMPUTUS

A) Mata pelajaran ujian pikeun lulusan élmu ékonomi sareng élmu administrasi, élmu politik, hukum, ékonomi jeung fakultas bisnis;

a) Hukum;

1. UU Konstitusi (Prinsip Umum),

2. Prinsip umum hukum administratif, badan peradilan, organisasi administrasi,

3. Hukum pidana (Prinsip umum sareng pelanggaran sipil),

4. Hukum Sipil (Prinsip sareng hak umum nanaon),

5. Hukum kawajiban (Prinsip umum),

6. Hukum komérsial (Prinsip umum),

7. Hukum prosedur kriminal (Prinsip Umum).

b) Ékonomi;

1. Teori ékonomi (microeconomics, macroeconomics),

2. Sejarah pikiran sareng doktrin,

3. Duit, bank, kiridit sareng konjungsi,

4. Hubungan ékonomi internasional sareng organisasi,

5. Ekonomi bisnis,

6. Masalah ékonomi ayeuna.

c) Keuangan;

1. Téori fiskal umum sareng kawijakan fiskal,

2. Biaya umum,

3. Anggaran. d) Akuntansi;

1. Akuntansi umum,

2. Analisis sareng téknik neraca.

3. Akun komérsial.

d) Masalah umum, arus jeung sosio-ékonomi.

B) Kanggo lulusan jurusan komputer, industri jeung industri sipil jurusan teknik rekayasa;

a) Mata pelajaran pangaweruh lapangan ditangtukeun ku mikirkeun kurikulum lulusan, b) Mata pelajaran anu umum, ayeuna sareng sosio-ékonomi.

VII. EVALUATION KANGAN

a. Tingkat pangaweruh anu berhubungan sareng mata pelajaran ujian,

b. Ngartos sareng nyimpulkeun hiji mata pelajaran, kamampuan ekspresi sareng kakuatan penalaran,

c. Kamampuhan, kamampuan perwakilan, kasesuaian paripolah sareng réaksi kana profesi, ç. Percaya diri, pérsuasi, sareng ngabéréskeun,

d. Bakat umum sareng budaya umum,

e. Openness ka pamekaran ilmiah sareng téknologi bakal dievaluasi tina segi aspék.

Calon bakal ditaksir ku komisi dina titik 50 pikeun titik (a) sareng 10 poin pikeun masing-masing fitur anu didaptarkeun dina poin (b) ka (e). Supados tiasa suksés dina ujian, rata-rata aritmetika skor anu dipasihkeun ku pupuhu sareng anggota komisi langkungna kana skor 100 kedah sahenteuna 70.

VIII. Ujian RESEP JEUNG APLIKASI TO RESULTUR

Skor ujian ujian henteu kedah kirang ti 70 supados dianggap salaku asistén ujian inspektur. Dina hal persamaan skor uji lawang, calon anu gaduh skor KPSS anu luhur janten prioritas. Dumasar kana hasil pamariksaan, kasuksésan ujian lawang bakal ditangtukeun sacara misah dumasar kana cabang pendidikan, mimitian ti calon anu gaduh skor prestasi anu paling luhur, nami calon guru sareng ngagantikeun bakal ditangtukeun numutkeun cabang pendidikan anu ditetepkeun dina pengumuman.

Hasil tina pamariksaan diumumkeun dina halaman wéb Présidén, sareng calon calon anu asli dina daptar cagar cadangan dibéjaan. Calon anu menang kaleungitan leres upami henteu ngalamar ka Présidén dina 15 dinten saatos bewara. Calon pengganti disebut dina raraga kasuksésan dina genep bulan pengumuman tina hasil ujian tinimbang calon anu henteu asalna tina calon asli kanggo janjian ieu atanapi anu henteu ditunjuk sareng anu henteu ngamimitian tugas atanapi anu mundur pikeun alesan naon. Kanggo calon anu henteu sumping pikeun janjian atanapi anu henteu angkat sareng henteu ngamimitian tugas, hasil ujian henteu dianggap hak anu diperoleh.

Bantahan kana hasil ujian lebet dilakukeun ka Présidén dina dinten kerja 5 dimimitian ti dinten hasil diumumkeun. Présidén ngaréspon kana bantahan dina 10 dinten kerja.

IX. ISU LAIN

Ujian panawaran anu mendakan mendakan panyataan palsu dina dokumén aplikasi dianggap teu sah. Éta dibatalkeun sanajan aranjeunna parantos ditugaskeun. Keluhan pidana dilakukeun ka Kantor Penuntut Umum ngeunaan jalma ieu sareng upami aranjeunna nyasabkeun lembaga dina cara ieu, statusna dibéjaan ka lembaga dimana aranjeunna damel.

Ieu hormat informs umum.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar