Balıkesir Nagara Daérah Dibina Aman

balikesir padésan damel sasak
balikesir padésan damel sasak

Jambatan aman diwangun di padésan Balıkesir; Jembatan aliran Hungaria-Karamanlar sareng Nusret-Kepsut, anu bahaya pisan dienggo, dirusak ku Balıkesir Munisipal Metropolitan sareng diwangun deui salaku jalur aman sareng ganda. Atuh ka sasak sasak anu lalu lintas dibuka, angkutan antar lingkungan disingget sareng aman.

Departemen Ilmu Élmu Metropolitan Balıkesir terus digawé di lingkungan désa. Rengse nyawana di kabupaten sentral distrik Hungaria dihubungkeun sareng distrik jambatan nyambungkeun lingkungan lingkungan Karamanlar sareng dihubungkeun sareng pusat distrik jambatan Balikesir Kepsut'a anu ngahubungkeun puseur kabupaten parantos diperyogikeun. Kreteg anu penting pikeun warga anu tinggal di daérah éta, dirobohkeun sareng diwangun deui ku Balıkesir Metropolitan Munisipalitas, dijantenkeun langkung aman sareng langkung fungsional.

Jambatan anu ngahubungkeun Hongarians Quarter sareng Karamanlar jalan penting pisan sabab éta nyayogikeun transportasi ka seueur kampung, sedengkeun sasak anu ngahubungkeun kabupaten Kepsut sareng pusat Balıkesir ti Nusret Quarter ka nagara sempit lami parantos diperpanjang sareng janten langkung mangpaat.

AKSARI UNTUK HUNGARY AYA BASA

12 meter lega 61 meter panjangna dua kali, anu diwangun ku Hongaria sareng Karamanlar'ın ngahubungkeun jambatan dina dua sisi jambatan ku urang pejalan kaki tiasa aman dibuka pikeun lalu lintas. Kalayan muka jembatan ka lalu lintas seueur desa di lingkungan warga Hungari langkung gampil.

PUSAT NUSRET 20 KM APPROACH

Jambatan jalur tunggal anu nyayogikeun angkot ka désa Nusret sareng ogé nunjukkeun bahaya anu aya dina panggunaan; Lebar meter 12 meter 30 panjangna meter dibuka kana lalu lintas ku jalan pejalan kaki dina dua sisi.

Parantosan konstruksi sasak sareng lalu lintas ka masarakat daérah sateuacan usum hujan anu badé parantos kéngingkeun kabagjaan anu hébat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar